dijous, d’octubre 01, 2009

El conte de la lletera

Hi havia una vegada un club de futbol que es pensava que per tenir un jugador japonès es posaria el país a la butxaca.
Els japonesos no són beneits, encara que molts s'ho creguin. Que no, que no que "Humor Amarillo" no és el dia a dia del Japó. Que no tots els japonesos duen ulleres i fan fotos de tot, no parlen cridant ni els pots vendre sopars de duro ni Lladros kirstch.
Ara el senyor de les escopinyes es pensa que per haver fitxat un jugador japonès els japonesos es faran de l'Espanyol en massa. Sí home sí un be negre!
Quin era l'equip on jugava Nakamura abans? Un d'escocès crec, no he vist nens japonesos amb la samarreta d'aquest equip.
Els nens japonesos continuaran duen les samarretes dels seus ídols, Messi, Bojan, Puyol, i si duen la de Nakamura serà amb el número 10 de la selecció japonesa.
No és per fidelitat, els japonesos són del Barca perquè guanya, quan el Madrid era el rei tots eren merengos i si guanya el Manchester seran de l'equip anglès.
Suposo que els fa gràcia que un jugador seu estigui en un país europeu jugant i si es a la lliga espanyola millor perquè podrà jugar contra el Christiano Ronaldo, Kaka, el Messi, o en Xavi.
Ja poden anar passant els de l'Espanyol ja, podran anar a Akihabara, a Shibuya, viatjar amb el Shinkansen a Kyoto, i potser fins i tot anar a Tokyo Disney per continuar somniant.

Ja us ho faré saber si se'n parla quan vinguin.