dimarts, de març 30, 2010

Nou web!

Ja era hora que finalment tingués un web dedicat només a les il·lustracions que faig, encara és un versió beta creada amb Flash ( que no m'agrada massa, però que em permet crear els efectes que volia sense perdre'm amb codis incomprensibles ). De moment només és en anglès, perquè el meus clients són americans. De fet hi molt poc text perquè vull que les il·lustracions parlin per elles mateixes.

Primer explico que vol dir Tobuushi ( la vaca que vola ). I la meva visió sobre la meva feina, en aquest cas d'il·lustrador.

Tinc molts estils, per això els he separat en diferents categories: la Business Style, són il·lustracions que he creat per decorar estudis de negoci, màrqueting i casuística.

El Silkscreen Style, són il·lustracions que han estar creades per ser reproduïdes amb serigrafia.

Character Design són personatges que he anat creant, alguns per il·lustrar calendaris, altres com a mascotes o anuncis de premsa.

Fashion Style és la secció dedicada a les il·lustracions més enfocades a la moda i al "trend", on he intentat il·lustrar la meva visió del glamour que veig pels carrers de Tòquio.

Kawaii-Cute Style és la secció que més m'agrada on em trobo més còmode, una barreja de imputs visuals entre la cultura pop japonesa i el meu background cultural, l'altre dia em van dir que dibuixava "nendodroids", no ho sabia, "nendo" o "nendodorids" són personatges deformats de proporcions per que semblin les bufons ( Kawaii ).
Espero que us agradin les meves il·lustracions. Les podeu visitar al l'enllaç següent: tobuushi.com

7 comentaris:

Bernat Agullo ha dit...

el fashin style es el q mes m'ha sorpres! no te'l coneixia i es ben xulo :)

felicitats per la web, esta molt ben aconseguida!

Carquinyol ha dit...

uau... sembla molt xula!! Quant tingui temps prometo donar-hi un bon cop d'ull !

tobuushi ha dit...

Moltes gràcies! la veritat és que no les tenia totes, no m'agrada gaire que sigui Flash però almenys tincs més o menys els efectes que volia i quelcom al domini.
I esteticament he fet el que m'ha donat la gana, per fi!!!

Carquinyol ha dit...

Realment això del flash a mi tampoc m'agrada gaire, però quan intenes fer alguna cosa amb Ajax o DHTML et tornes mico perquè cada navegador l'implementa a la seva manera (tot i així, jo ho prefereixo)

Esperem que amb el nou HTML5 s'acabi d'una vegada per totes amb aquestes coses.

maria ha dit...

Me l'apunto!

Joan ha dit...

Moltíssimes felicitats per la web i per les il.lustracions!

La veritat és que està molt guapa.

Abans jo treballava força amb flash. M'agrada bastant però recordo que era força laboriós, o sigui que la feinada per fer la web segur que ha estat important, però el resultat s'ho val!


Joan

Olga Prats M. ha dit...

És una passada tot el que fas.. encara et recordo a la Facultat quan sempre tenies alguna cosa a dibuixar o a dissenyar! en Manel i jo estem imaginant-nos com seria una campanya publicitària per a la nostra rostisseria.. un pollastre a l'ast a la japonesa.. je!je! Quedaria genial.. ja em parlarem!