divendres, d’octubre 29, 2010

"Dragons" i masmorres

Estic astorat per la notícia del delicte de pederàstia de l'infame Sànchez Dragó, que no només no se n'empenedeix sinó que a més a més en fa ostentació i se'n riu amb total impunitat.
Segons ell va mantenir relacions sexuals amb dues menors de 13 anys a Tòquio.
Evidentment no tinc ni idea de quina és la llei sobre els abusos sexuals al Japó, suposo que mantenir relacions sexuals consentides o no amb un menor de 20 anys al Japó és delicte. Dic 20 anys per que és a aquesta edat quan els japonesos assoleixen la majoria d'edat legal.
De totes maneres m'he informat, per veure si aquest home hauria d'haver anat a petar a les masmorres japoneses.
Segons he llegit en una article signat per Roderick Seeman k'any 2004, les lleis al Japó són menys dures que en els països occidentals. Segons Seeman, la societat japonesa entén els delictes sexuals de manera diferent que ho fem els occidentals, per que no tenim el pes de la moral judeo-cristiana. De totes maneres en un país on vas a la presó per tocar un cul al tren, o intentar guaitar les calcetes de les noies quan pugen les escales, tenir sexe amb un menor ha de tenir conseqüències.
Seeman diu que les lleis al Japó s'han anat endurint així que l'any 2004 es va passar dels 3 als 5 milions de iens ( 45.000 euros ) de multa per tenir sexe amb un menor. I de 3 a 5 anys de presó.
En cas de proxenetisme es va passar del 5 als 10 milions de iens ( 90.000 euros ), i de 5 a 7 anys de presó.
En els primers 6 mesos de 2004 la policia va practicar 371 detencions per casos de pederàstia.
També durant aquests anys un famós director de cinema ( que no esmenta l'article ) va haver de complir 2 anys i 4 mesos de presó per haver practicat sexe amb dues menors de 12 i 14 anys.
Així doncs crec que aquest personatge, Sànchez Dragó hauria de, com a mínim patir alguna conseqüència pels seus delictes.

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

I per si no fos de per si prou fastigós tot el tema, encara hi ha gent que mira de justificar a la bèstia aquesta del Drago... tot per motius polítics, és clar.

Ja saps que a l'Estat que ens toca patir tot es justificable si el que ho fa és 'dels teus'...

maria ha dit...

És un vell verd que se li ha degenerat massa el cervell.Déu meu quin cervell més petit que té.Ell i els seus assessors.
A la presó hauria d'anar la xusma com aquesta.

Joan ha dit...

i ja de pas, que tanquin també als seus amics que li riuen les gràcies, com la Esperanza Aguirre (curiosa moral la de la presidenta madrilenya, per qui matar toros és cultura i fer ostentació d'un crim de pederàstia és una "forma literària de parlar") i el Boadella (qui no para de dir bestieses sobre la "tribu", que és com ell anomena despectivament a la majoria de catalans, però no té problemes per publicar un llibre amb un abusador de menors)...

Fàstic de gent!

tobuushi ha dit...

Aquest Boadella em recorda a l'Efialtes de Frank Miller.

Quan ho he explicat al meu company de feina americà ha flipat molt, els EEUU encara persegueixen Roman Polanski.