dilluns, de febrer 28, 2011

Biohazard 1.0

El dissabte passat va ser el primer aniversari del petit Miró, havia de ser una celebració familiar, un dia per recordar, i fotografiar i gravar vídeos de la carona del patufet intentant bufar l'única espelma del pastís.

Però, d'aquest primer aniversari ens en recordarem tota la vida, perquè em comptes de pastís, canelons o cava, vàrem tenir febre, mal de panxa i titins ( bolquers ) bruts a tot drap, un virus tipus grip intestinal va envair la nostra llar, i va anar tombant la Shikibu, en Miró i l'Aya, per aquest ordre, deixant-me només a mi sa i estalvi per poder fer-me càrrec de la situació. Així vam passar el cap de setmana, uns al llit i jo fora, fent bugades, rentant palanganes i canviant bolquers radioactius. En Miró i l'Aya ja han començat la recuperació però la Shikibu encara fa llit, pobreta. 

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Uala... Espero que us recuperen el més aviat possible. M'ha fet Gràcia els bolquers radiactius... Si de normal ja tenen un nivell alt de 'radiació' no vull ni pensar en com seran aquests...

Maria ha dit...

Carai, sort que des de tan juny no s'encomana que si no...
Una forta abraçada a en Miró pel seu primer anyet. És un nen encantador.

Maria V

Joel ha dit...

Que es recuperin aviat, i felicitats pel petit Miró!

PD: No em vull imaginar el que deus d'haver passat xDD

maria ha dit...

Cuideu-vos tots i que no sigui res.