dimarts, de desembre 20, 2011

Jean Reno, és Doraemon!


Tots coneixeu Doraemon, el gat còsmic, i els seus personatges, en Nobita, la Shizuka-chan, en Gegant i en Tsuneo. Toyota està fent uns anuncis molt divertits amb actors reals imaginant com seria la vida dels personatges a l'edat de 3 anys.
El més divertit de tot és l'aparició de Jean Reno fent de Doraemon. Jena Reno és molt famós al Japó des de que va protagonitzar Leon, el professional amb Natalie Portman, però també per la peŀlícula d'espies Wasabi, rodada al Japó.


En aquest episodi en Nobita vol portar la Shizuka a fer una excursió, van en tren i se'ls fa molt pesat, i triguen molt, just quan Nobita a pogut muntar la barbacoa, la Shizuka li diu que ha de tornar que té classe de violí, aleshores apareix en Tsuneo i s'emporta la Shizuka. Un cop a casa en Nobita li demana a Doraemon un cotxe, però Doramon es nega perquè Nobita no té permís de conduir! 


Aquest també és molt divertit, el Nobita veu com en Tsuneo torna a portar la Shizuka d'excursió amb cotxe, Doraemon li ofereix la "dokodemodoa" la porta màgica que es duu on vols, però acaben anar a la platja on hi ha en Gegant pescant. Frustat Doraemon li ofereix el "takekopta", n casquet volador, però Nobita vol viatjar per ell mateix i li denana que els porti amb la "dokodemodoa" a un Motor Show.

5 comentaris:

Assumpta ha dit...

Tens raó, fins i tot jo els conec! No en sóc cap entesa però em feien gràcia aquests dibuixos i em sabia un trosset de la cançó (en català, això sí) ;-)

Trobo simpàtic que TOYOTA (ui,... bip... cervell processant... copa Toyota... relació... bip... Barça... campió... Mundial Clubs... oé oé oé... bip...) faci anuncis amb aquests personatges :-)

Kojirō Naruse ha dit...

Hehe, ja coneixia aquests anuncis. Es van fer molt populars a Youtube i Niconico. Em sorprèn, per això, que un occidental acabi formant part de la societat japonesa i s'integri tant en ella, com sembla que ha passat amb en Jean Reno o en Tommy Lee Jones.

Bon dia!

PS: El japonès d'en Reno fa molt riure xD.

Azahara Carreras ha dit...

Només havia vist el de l'excursió amb la Shizuka XD

La que fa de Shizuka, no es la Misaki Ito? Si no ho es, me la recorda molt...

tobuushi ha dit...

Assumpta.
Certament jo també hi penso, va ser una nit genial, la Shikibu i en Mirò s'ho van passar teta, la Shikibu va fer unes banderes de Catalunya de paper enganxades a uns bastonets de fusta, que li van sortir molt bé, per animar. La gràcia és que la Toyota es juga al Nissan Stadium.

Kojirō.
Bé Reno ha tingut molt èxit, sobretot per la peŀlícula Wasabi. Com el Tom Cruise perquè va fer la del Samurai. Però el Tommy Lee Jones fa d'extraterretre, uqe si fa o fa és el què vaig jo cada dia del món ^_^

Els de Boss de Tommy Lee Jones són genials! Si el japonès d'en Reno et fa riure és perquè no has sentit el meu.

Azahara.
Jo els vaig descobrir el diumenge veient el partit del Barça, no miro gaire la tele, com que el Mundial el patrocinava Totoya van passar tota la coŀlecció.
Per cert ja m'agradaria veure a Misaki, va temps que no surt, des de que es va casar, ja passa això al Japó.
La Shizuka és la Mizukawa Asami, el Nobita és Tsuma Buki i el Tsuneo en Yamapi ( de Johnny's ), no sé qui és en Gegant tot i que em sona.

Claire ha dit...

Jo també em vaig enterar dels anuncis per internet i els trobos genials! Fan molta gràcia!

Els actors que hi surten ja els coneixia a tots, menys el que fa de Gegant, que és campió mundial de judo i es diu Naoya Ogawa. El Nobita, com no, és l'actor Satoshi Tsumabuki, que m'encantaaa!!! He vist moltes pelis i sèries seves, igual que la que fa de Shizuka, la Asami Mizukawa! I del que fa de Tsuneo.... Yamapi!! Ais, no diré res més, que només d'escriure el seu nom ja estic contenta, jejejje Guapooooo!!!!

És veritat, és curiós que la Toyota es jugui al Nissan Stadium... Ja ho vaig pensar, ja... jejeje