divendres, de desembre 02, 2011

La Bruixa Avorrida

Avui us volia parlar del Japó, però els darrers esdeveniments al Principat m'han fet canviar d'opinió i he decidit que havia de dir alguna cosa sobre el què ha passat al Parlament de Fireta, perdó Catalunya.

La primera vegada que vaig sentir parlar Núria de Gispert vaig pensar que era de Lleida, per l'accent mancat de vocals neutres com les del Català Oriental. Però va resultar que és de Barcelona. Sense ànims d'ofendre a la gent de les comarques de ponent, és clar.
La molt honorable senyora, va desprestigiar el seu molt honorable nom, quan convençuda per un diari unionista es va disfressar de fada, una fada que per a mi tenia molta semblança a la Bruixa Avorrida de les Tres Bessones. Potser per això es dedica a fer la guitza als tres diputats independentistes de Solidaritat, que per ara són els únics que planten cara i parlen sense pèls a la llengua. I els castiga dins d'un conte de disbarats kafkians.
Doncs bé, sembla ser que al Parlament de Catalunya, si un diputat parla de robatori, que seria una manera més planera de dir espoli, és una manca de respecte al Parlament i al lladre i no s'ha de permetre. Això sí, s'ha de permetre que el lladre continuí posant la ma a la caixa, no fos cas que s'enfadi.
Per a la Presidenta, que un professor reputat, podent de la Constitució espanyola, digui que cal bombardejar Barcelona i faci mofa dels milers de morts en bombardejos anteriors, això no s'ha de reprovar, el Parlament no ha d'adoptar cap mesura, silenci.
Però el mateix Parlament, quan un diputat, queixant-se de la manca d'expressió d'aquest i l'abús del càrrec de la Presidenta del mateix, esmenta el ridícul d'aquesta Presidenta disfressant-se de "mamarratxa" que vol dir que la Presidenta fa fer una acció ridícula o informal, aleshores, el Parlament reprova aquest diputat.
Bé! Doncs jo estic amb el senyor López Tena, i des d'aquest blog li dono el meu suport.
I per acabar sent políticament incorrecte.
Peces Barba és un fill de puta.
Espanya roba a Catalunya.
El Parlament és de Fireta.
I la Presidenta del Parlament és la Bruixa Avorrida ( i que em perdoni la Roser Capdevila ).
És que se'ns pixen a la boca com diria Mohamet Jordi.

6 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Si hagués passat el mateix però en sentit contrari ara mateix estaríem enmig d'una gran tempesta mediàtica titllant-nos de feixistes en amunt.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó del món ... si vols enviar-li un missatge a la mamarratxa

http://www.espanyaensroba.cat/

Anònim ha dit...

Per cert, que a les Terres de l'Ebre diríem més aviat que la mamarratxa es va vestir de MARFANTA ... que al diccionari de l'IEC surt com a sinònim de prostituta però fa falta l'acepció nostra que és sinònim de fantasma o aparició. Antigament hi havia gent que es cobria amb llençols i anava de nit fent temor a la gent pels camins rurals i poc transitats ... això eren les marfantes

Anònim ha dit...

-És curiós... Aquesta "persona" anomenada Presidenta d'un parlament que degrada penosament, ha fet tots els mèrits per a accedir a la ineptitud. En la intimitat de de la majoria de ments mínimament l'úcides, mereix qualificatius encara pitjors que els insults rebuts... Però sorpren que en aquest Parlament-et no es demani la seva dimissió, Oi

maria ha dit...

Hi ha polítics que cada dia ens fan més el ridícul.És patètic!

Assumpta ha dit...

Jo tampoc entenc que no es puguin dir les coses pel seu nom... No ho entenc. De cap de les maneres.