diumenge, de març 10, 2013

Boda homosexual a Disney Tòquio

Aquestes són la Koyuki i la Hiroko, s'han casat aquesta setmana a Tokyo Disney, i ha estat la primera vegada que es celebrava una boda amb persones del mateix sexe en aquest parc d'atraccions, conegut per organitzar bodes de peŀlícula ( pel·lícula Disney, és clar ).

Val a dir que les bodes homosexuals no són legals al Japó, o sigui que no estàn casades realment, però aquesta no és la notícia, la notícia és que Disney ha accedit a organitzar la boda.

Les bodes japoneses legals es fan a l'ajuntament, al registre civil, no hi ha cerimònia, només es signen una papers a finestreta. Tot plegat mot gris, per això després es celebren cerimònies privades, on et faci més gràcia, en un santuari, en una església catòlica, encara que no estiguis batejat, o en aquest cas a Disney amb un oficiant de mentida, un actor.
Moltes parelles volen casar-se a Disney, perquè és com un conte de princeses, fins hi tot et pots vestir de Ventafocs, o de la Blancaneu, i és clar, de príncep.
Sempre havia pensat que eren coses carrinclones però ara he canviat d'opinió, i em trec el barret davant els senyors de Disney Japó.

Es curiós que hagi hagut aquesta notícia, just quan m'han arribat veus que el ministre espanyol Jorge Fernàndez Díaz ( OPUS ) ha criticat els matrimonis homosexuals perquè, segons ell, són una amenaça per la continuïtat de l'especie ( humana ), jo crec que l'amenaça a l'especie humana és ell i tots els qui pensen com ell, potser haurien d'aprendre de la tolerància de Disney.

5 comentaris:

maria ha dit...

Completament d'acord amb el que dius. A les Espanyes sempre hi ha uns polítics poc tolerants.

Les dues estan molt guapes.

Anònim ha dit...

hmmm potser seria bona idea obrir un negoci de casaments temàtics hmmm m'ho penso

tobuushi ha dit...

pons007
Aquí es fa molt hi és un negoci que mai s'acaba, tothom es casa un dia o altre, bé gairebé tothom.

maria
És que una era actriu de Takarazuka!

Judith ha dit...

Gràcies per explicar-nos aquestes coses. Jo també trobo que les dues núvies estan molt maques.

tobuushi ha dit...

Judith
Un plaer. Oi que sí que són maques!?