dimarts, de juliol 30, 2013

Miku Café

A Roppongi, Tòquio hi ha un barri molt modern que s'anomena Roppongi Hills, l'edifici més emblemàtic de Roppongi Hills, és la Mori Tower, un gratacels impressionant que es veu des de tot arreu.
L'altre dia vam anar al museu que hi ha a la Mori Tower per veure una exposició sobre Harry Potter, i vam aprofitar per fer una mica de cultura visant una exposició sobre l'Amor amb obres de Dalí, de Chirico, Lucian Freud, Frida Kalo, i David Hockney entre altres. ( no us poc mostrar cap imatge d'aquestes exposicions ).

Però entre exposició i exposició vam tenir temps de dinar al Miku Café, un restaurant situat a dalt de tot de la torre, a l'Sky View.
A la Shikibu li agrada molt Hatsune Miku, una ídol generada per ordinador que fa concerts de veritat a través de la tecnica de la projecció hologràfica.

El millor del cafè, a part del menjar ( al Japó es menja bé a tot arreu ), són les dues figures de Hatsune Miku que hi ha exposades, dignes d'un mestre faller.
Són tan maques que te les enduries a casa (^_^)




La Shikibu i en Miró van estar molt contents de poder descansar una mica, després de la gentada que hi havia a l'exposició de Harry Potter.

 Què em demanaré....

 Oh! Vols dir que m'ho podré acabar això? ( Sí que va poder )

L'Aya i jo vam menjar pita de pollastre dibuixada com la Hatsune Miku, la salsa blava era sidral àcid, la combinació original, però bona.

Maquetes de plàstic a l'entrada, amb el menú.

Tot el menjar era blau, i la beguda també, com els cabells de la Miku, això era una combinat amb gasosa i llimona amb menta, molt refrescant.

La Shikibu com en Miró també va menjar-se un gelat gegant, però és que ambdós van ser molt bon minyons i s'ho van guanyar.

 Una versió Lica-chan, la Barbie japonesa, de Hatsune Miku.

I una versió "Nendo" de GoodSmile Company.

A la sortida el clients deixaven missatges en un mur, alguns hi feien un dibuixen, la veritat, és que tenen molta traça, no?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant la Hatsune Miku! va aparèixer en el meu bloc i tot! Només els japonesos podrien crear una cantant virtual xD

Sergi ha dit...

Caram amb la Miku, sí que mou mercat. Molt curiós aquest cafè. Però m'agradaria contradir una mica en Pons, els japonesos no són els únics que creen cantants virtuals, no oblidar els Gorillaz, una banda virtual amb la veu principal de Damon Albarn dels Blur.

maria ha dit...

La vaig veure per la tele. Impressionant! I el concert estava ple de gent.
Ostres! Quin dinar més elaborat...

Assumpta ha dit...

L'altre dia parlaven de dos cantants virtuals (noi i noia) que han creat per aquí, ell crec que es diu Bruno, però tot just acaben de "crear-los" ;-))

En MIRÓ cada dia s'assembla més a tu, ja t'ho vaig dir un dia i em vas dir "pobret" hahahahaha però és que és cert!!
La princeseta, preciosa!!




Per cert, et deixo aquesta invitació per si t'interessa ;-)


CADENA DE BLOGS PER LA INDEPENDÈNCIA


Hem tingut una idea!

Tal com hi haurà la cadena humana per la independència, també volem fer una “cadena de blogs”. Tots els bloguers que vulguin participar es poden apuntar en el Blog creat expressament per l’esdeveniment (només cal deixar un comentari manifestant la voluntat de participar):

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/


Al blog, hi ha una pestanya on, per rigorós ordre d'arribada es va apuntant tothom que vol participar en aquesta gran "enllaçada" de blogs “. És aquesta:

http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/p/ordre-dels-enllacos.html

I què hem de fer? La setmana de l’11 de setembre (des del 9 fins al 15) publicarem un post, cadascú al nostre blog, sobre Catalunya (des del punt de vista que vulguem: poètic, reivindicatiu, gastronòmic, imatges...) i, en acabar l’ escrit, posarem una frase tipus "i la cadena continua aquí..." i un enllaç que porti al blog següent a la llista (si jo sóc el 42, doncs el 41 enllaçarà el meu blog i jo enllaçaré el 43)

Ja està, no cal fer res més. Així uns ens anirem enllaçant als altres fins a fer una llarga cadena de blogs per la independència... T'hi apuntes? :-))