dilluns, de juny 22, 2015

Viatge al país dels Lego

No, no! No hem anat pas a Dinamarca, no ens hem mogut del Japó. Fa anys a la badia de Tòquio es va construir una illa articifial amb la runa i la brossa que s'extreia de la ciutat, aquesta illa anomenada Odaiba, serà la seu dels Jocs Olímpics i de moment és on hi ha alguns dels edificis més moderns de la ciutat, en un d'aquests edificis, hi ha el centre comercial Decks Tokyo Beach, que alberga el Museu de Madame Tussaud i Legoland, un parc d'activitats d'aquesta marca que es va inaugurar deu fer si fa o no fa dos anys.

És un lloc on passar una bona estona, sobretot si sou fans de Lego, tot i que podria estar millor. Hi ha masses murals de paper i poques figures de Lego, i només dues atraccions, una de disparar amb làser, la millor, i uns cavellets de fira a pedals, que tampoc estan malament, potser el més divertit és la sala de cinema 4D, la resta sembla un "chikiparc". No hi ha gaire cosa per menjar tret de curry i magdalenes, o sigui que s'hi ha d'anar menjat o marxar d'hora.

Com a tots els llocs del Japó, sempre hi ha cues per entrar, almenys aquí, han posat uns murals de Lego perquè la canalla s'hi entretingui mentre es fa cua, que en el nostre cas no va ser menys curta d'una hora i això que teníem l'entrada comprada des de casa.

 Sort que n'hi ha que s'entretenen amb qualsevol cosa. 

El que us deia, una entrada molt avorrida, no els hagués costat gens que les escales o les parets semblessin de Lego, o tenien poc pressupost o poca imaginació.

 Un detall que no està malament és que l'entrada de la canalla és una peça de Duplo. 

 El primer que es visita a l'entrada és la fàbrica de peces, almenys és el que ens diuen. 

 Ara resulta que les peces de Lego les fan personatges fets de peces de Lego.

 Alguns amb barba hipster i tot.

Aquesta és una part divertida, et mesuren el pes amb peces de Lego, jo dec pesar massa ja que la balança donava error!

Potser la part més divertida, o mes interessant és la gran maqueta de Tòquio, la sala va canviant de llum con si es tractés d'un dia a la vida de la ciutat.

 De nit el famós creuament de Shibuya. 

 Com no un Godzilla!

 Ginza.

 Shinjuku, amb la torre de NTT Docomo, el Parlament Nacional o al fons la Tokyo Tower.

 Asakusa.

 El Rainbow Bridge.

 Un torneig de Sumo. 

 La Tokyo Sky Tree.

 Després hi ha una sala comuna on hi ha una mica de tot, per exemple aquest drac.

 O una ciutat que pots anar completant.

 Amb petits detalls dels interiors dels apartaments.

 L'Aya per escala (^_^)

 Un anunci d'Anís de Mono.

Aquesta és l'entrada al cinema 4D, ens va agradar molt, és com un cinema 3D però hi fa fred o calor, et mullen amb aigua, et bufen vent o el llencen escuma com si fos néu.

 Quantes peces deu haver en aquest personatge de Chima!

Mitja horeta d'espera per entrar al cinema, i mentres tant la canalla pot jugar amb peces, un bon detall.

 A l'Aya li queden bé les ulleres 3D.

 A mi, sense comentaris!

 Punk no és mort!

On la canalla es va excitar més va ser en aquest taller de cotxes, hi havia milers de peces, però cap de les que es necessitaven, es tracta de fer un cotxe i després llençar-lo per unes rampes que, és clar, feien estimbar les creations contra el terra i el resultar era tot de peces escampades pet tot arreu.

 D'aquí uns anys aquest nen treballarà a la Toyota o la Nissan.

 Ready for crash test!

La Shikibu també fa fer els seu cotxe, però el que em va sorprendre, va ser la semblança amb aquesta nina de Lego Friends.

 Harry Potter i Hermione.

Per sortit cal passar per una laberint de làsers Ninja!
Si teniu canalla aficionada als Lego, plou i no sabeu que fer, Legoland és un bon lloc, per passar-hi una estona, si sou claustrofòbics o no us agraden els llocs plens de gent, no hi aneu. Per a mi, un aprovat justet, la canalla, però s'ho va passar la mar de bé.

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Que exigent que ets, per les imatges que mostres sembla un lloc molt xulo, per passar-hi una bona estona encara que siguis gran. Només amb això del laberint de làsers ja m'ha robat el cor, jo hi voldria passar! Hauries d'haver fet que la Shikibu poses al costat de la nina en la mateixa posició, hauria fet molta gràcia!

Anònim ha dit...

Tot i el teu alt nivell d’exigència es veu que està força bé :D
Tot i que bah! No em fas enveja jo uns quants anys jo vaig anar al autèntic Legoland de Dinamarca :P

Carquinyol ha dit...

Espectacular! A en Micaquet ja li va agradar una exposició de Playmobil que es va fer no va gaire a Barcelona i no té ni punt de comparacií amb això que ensenyes. En fi, mirarem a veure si podem anar un dia d'aquests a un Legoland !

PS: Hauries de cobrar drets d'imatge per na Shikibu. ;)

Per cert, de l'exposició aquesta que et comento el que més em va agradar va ser una escena de Tirant Lo Blanc (crec...) amb les tropes catalanes sortin d'un castell...

tobuushi ha dit...

XeXu
Sóc un Pere Punyetes! I amb l'edat vaig a pitjor!

pons007
Tu sí que em fas enveja! Dinamarca!

Carquinyol
Hi ha una mostra de Playmobil a Montblanc, cada any, un dia m'agradaria anar-hi. Segur que el meu patufet fliparà.