dimecres, d’abril 13, 2016

Escàndol sexual a Hiratsuka!

Me n'he assabentat a l'hora de dinar, la policia ha detingut un dels sacerdots de la que fins fa dos mesos ha estat l'escola d'en Miró i abans de la Shikibu.
El motiu, haver pagat per tenir sexe amb una noia de 16 anys ( una menor ). Se sap que aquest home de 27 anys va contractar els serveis d'aquesta menor per ¥20.000 ( 160 €) a través d'un lloc web. La brigada policial que controla la xarxa ha descobert el cas, que com us podeu imaginar ha causat molta sorpresa en una ciutat tant petita, i més tenint en compte que el santuari del S. XVII gaudia de molt bona reputació així com l'escola bressol.
En tranquiŀlitza el fet que era una noia de 16 anys i no una nena de 6 i que va pagar i per tant es pressuposa consentiment de la noia, però no deixa de causar mala impressió que ho faci una persona vinculada a una institució religiosa, si més no, queda molt malament.
Podeu veure la notícia a Yahoo News.

1 comentari:

Carquinyol ha dit...

Si et serveix de res, i sense mirar de restar gravetat al succés, millor això que el que està sortint a la llum que ha passat al Principat en certs col·legis.