diumenge, de març 18, 2007

L'estupidesa no té fronteres ni Duty-Free

A partir d'ara els aeroports japonesos han començat també a prohibir l'entrada a bord dels avions de líquids.
Seguint la normativa internacional de seguretat, els passatges de vols internacionals no podran pujar amb ampolles amb contingut liquid més grans de 100cc.
Això obliga als passatges a abandonar a l'aeroport ampolles de perfum, de vi i altres esperits, locions, i inclús menjar per nadons.
Se suposa que en aquests recipients es podria trobar alguna substancia perillosa per la seguretat internacional.
La raó, que es dona és que es podrien transportar virus, o contaminants nuclears, com els recent cas de l'ex-espia rus enverinat. O potser es podrien transportar els ingredients necessaris per construir una bomba, àcid bòric, per exemple.
L'estupidesa més gran és la que estan fent els treballadors de l'aeroport de Narita. En comptes de destruir el material incautat o enmagatzemar-lo de forma segura fins que no s'hagi comprovat la seva innocuïtat, el que fan els llumeneres és llançar-lo per la claveguera.
Ampolles de vi, de sake, perfums francesos, italians, entre altres coses, avocats pel clavegueram de l'aeroport per anar a parar al riu de la ciutat de Nartita, si senyors, molt intel.ligent.
Així doncs l'únic que ha fer fer un terrorista biològic és deixar-se agafar el verí i que els eficients treballadors de l'aeroport li facin la feina d'escampar el virus per la ciutat.

La imatge del Mainichi Shinbun on es veuen els empleats de l'aeroport avocant les ampolles pel desguàs.

A part d'això, centenars d'ampolles de vins o alcohols, perfums comprats als Duty-Free, llençades, quan es podrien subhastar o vendre i els diners recaptat podrien anar a parar a les associacions de víctimes del terrorisme, o als països afectats per catàstrofes naturals, o a qualsevol ONG pel que fos.
Ei, només és una idea, potser també estúpida.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Per llogar-hi cadires, sembla una solució de la TIA !!

La estupidesa és una de les altres coses cosmopolites i globalitzadores que cada dia s'expandeix més

Waipu Joan ha dit...

a mi això em dóna més sensació d'inseguretat. Per què tan de control aixó a "lo cutre"? Que realment tenen por que passi alguna de grossa?

Anònim ha dit...

A més, als de seguretat els preparen per tot menys per treballar de cara al públic. Cada cop que hi passo els veig més estressats i et tracten amb més mala educació.

Anònim ha dit...

L'unic mes comú que l'hidrógen es l'estultícia. La teva es una bona sol·lució (excepte pel que perd el perfum/vi/producte X), però, per alguna raò, les questions pràctiques escapen a la gran majoria degobernants...s erà un mal endèmic?
El rubinenc

Anònim ha dit...

jajajajaja! és que les incongruències de la societat no te les pots arribar a imaginar!

Anònim ha dit...

La inteligencia es un producta mol escas i per el que pasa al Japo es el que pasa a tot el mon ,que es mes fasil fe la guerra que negusia la pau.