dilluns, de gener 26, 2009

Les més desitjades

Es creu erròneament que als japonesos els agraden les dones occidentals, i que per això moltes noies es volen operar els ulls per semblar més occidentals. Quina bestiesa tant occident-cèntrica. Si és així, com és que sempre que es fan enquestes sobre les noies més desitjades pels japonesos mai surten ni actrius americanes ni models occidentals.
Fa poc es va fer una enquesta per a veure quines eren les noies amb mes èxit al Japó, quines serien les parelles ideals i el resultat van ser aquestes joves actrius.

Ueto Aya, la meva favorita, una actriu molt riallera i simpàtica que normalment fa papers de comedia, és difícil trobar una imatge on no faci la "pallassa".

Toda Erika, la protagonista de Death Note, un manga que ha passat a l'anime i d'aquí a pel.lícula amb un èxit espectacular.

Aragaki Yui, d'ídol a actriu de televisió i d'aquí a la gran pantalla, no hi ha moment en que no surti en algun anunci o en alguna sèrie. Aquestes són unes de les primeres de la llista, com podeu comprovar no h'hi ha cap que tingui trets occidentals. 
A occident hi molt "Torrente" que només veu "chinitas", i es pensa que les "tias buenas" són les "jamonas" de les "mamachicho", però el món és molt ample i no a tothom li agrada la carn d'olla.

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Al Japó no ho sé, però quan fas llistes d'aquestes per ací a vegades surt cada "especímena" que penses "mare de Déu senyor com pot ser!!!!"

Jordi ha dit...

Eps!
Bona tarda!
Priemr de toto donar-te les gràcies per comentar al meu blog i escriure al teu i aclarir-me el dubte.
La veritat és que la publicitat ens enganya dia a dia i l'obra de teatre que vaig veure em va espantar, perquè tot era motl exagerat.
Ahir vaig parlar amb la meva xicota (japonesa) i m'ho va aclarir tot també. A Catalunya, Espanya, hi ha violència de gènere (per desgracia) cada dos per tres. A Japó hi ha el triple de població. Suposo que això ja explica quelcom.
Res, només això, ja se m'han tret del cap alguns dubtes i imatges èrronies que tenia d'aquest interessant país.

Salutacions!

The Great Smurf ha dit...

la meva preferida es la ultima...とってもいいだ!!