dilluns, de maig 18, 2009

Murakami a Aoyama!

Ahir mentre passejava amb l'Aya i la patufa, per Aoyama, ens vam creuar amb Takashi Murakami, l'artista plàstic més famós del Japó, anava acompanyat de la seva cort d'ajudants, entre ells "gaijins", tots molt "fashion" tots molt moderns. Mentre que el mestre anava amb una samarreta blanca i uns bermudes, i és que el talent no necessita disfressar-se.
Tenia un professor de teoria del disseny a la UB que ens deia que els dissenyadors havien d'anar vestits de dissenyadors, i usar mitjons de "rombos", però dels que no fan "pelotilles".
Potser per això, a la que vaig poder, vaig marxar cap a Anglaterra, on no importa quins mitjons et poses sinó si els rombos els tens al cap o als peus.

Tornant al tema. A l'Aya i a mi ens va fer molta iŀlusió veure en Murakami, era com haver vist en Messi passejant per les Rambles.
Però ens preguntàvem que hi feia allí, i tot d'una vam tenir resposta. La botiga que LouisVuitton te a Ototesando esta preparant la presentació d'una nova coŀlecció basada en els dissenys de Murakami.

No és la primera vegada que murakami i LV coŀlavoren, i val a dir que seria una aposta molt arriscada si no fos pel prestigi d'amdues "marques". Us semblen prou "kawaii"? A la patufa, sí.

2 comentaris:

maria ha dit...

Ostres que emocionant! De vegades em dóna la sensació que passejar-te pel Japó, és com passejar-te per una pel·lícula de dibuixos animats...ha de ser fantàstic.
Què vol dir "kawaii"?Perdó per la meva ignorància.

Una pregunteta...l'Hayao Miyazaki, té tanta fama com aqui Catalunya?

tobuushi ha dit...

Fa poc vaig penjar una sèrie d'articles on intentava explicar el fenòmen "kawaii".
http://tobuushi.blogspot.com/2009/01/que-es-kawaii1.html

http://tobuushi.blogspot.com/2009/02/que-es-kawaii2.html

http://tobuushi.blogspot.com/2009/02/que-es-kawaii3.html

http://tobuushi.blogspot.com/2009/02/catalunya-es-kawaii.html

Miyazaki al Japó és Déu ;)