dimarts, de maig 19, 2009

La Grip! Quina por!

El tancament preventiu de 4000 escoles a la zona de Kansai, a lOest del país és una mostra de la por que tenen el japonesos a tot el que ve de fora, i ara és la grip, una grip menys perillosa de la grip comú, però més mediàtica.
El meus conciutadans s'espanten en veure passar una mosca, i quan és l'època del "kafun" ( poŀlen ), es posen màscares i olleres per protegir-se de les "malvades espores", els japonesos tenen moltes alèrgies, i moltes manies, és per això que duen màscares o guans a tot hora.

N'hi ha amb estels de colors, amb diferents varietats.

N'hi a de més sofisticades, amb dissenys motl apocalíptics, tipus Mad Max.

Com aquestes de diferents dissenys futurístics.

Les més normals tipus hospital, d'usar i tirar, potser les més emprades, perquè els japonesos, val a dir són molt garrepes i sempre van al més barat, no els importa el disseny, i a més a més és possible que utilitzin la mateixa màscara durant una setmana, quan l'efectivitat real és d'unes hores...

Per les noies amb dissenys "kawaii".

I per la canalla amb personatges famosos.

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Fa una setmana vaig anar amb els meus sogres al Parc Güell i allà vam poder trobar una colla de japonesos amb guants, mascaretes, barret i com una mena d'impermeable.

La veritat és que feien més pors ells que totes les notícies sobre la grip del pollastreporc juntes !!

maria ha dit...

Fins i tot amb les mascaretes són especials.
Quants dissenys i que maques! I pensar que nosaltres només tenim la verda o blava d'hospital...De fet, aqui ningú es posa mascareta.