dimecres, de maig 18, 2011

No a la Qatar Foundation

L'altre dia li vaig preguntar al meu sogre què en pensava de l'acord del Barça amb la Qatar Foundation, valoro molt la seva opició, ja que ha treballat durant molt anys al principar diàri esportiu del Japó, el Sponichi, per tant té línia directa amb l'opinió dels periodistes esportius del país. Segons ell el Barça ha fet un mal negoci, al Japó no està gaire ben vista aquesta fundació, i podrà perjudicar la imatge que el país tenia del club de Barcelona, el Barça amb Unicef transmetia uns valor que els japonesos entenien molt bé, a partir d'ara el missatge serà més confús.
Qatar Fundation és un organisme que serveix per a fer propaganda de l’islamisme i les dictadures que promouen. No serveixen per recollir diners per causes nobles ni ajudar a les persones. De fet, com és que una ONG paga al FC Barcelona 150 milions d’euros en 5 anys, en lloc d'invertir-los en una causa humanitària, convencional i altruista? En realitat no som davant una ONG, tenim davant d'una màquina de propaganda de les dictadures islamites, en aquest cas de la dictadura Catarí.
 Aquesta organització està patrocinada, dirigida i finançada per la dictadura catarí, la mateixa dictadura que va boicotejar junt amb Síria l’alliberament de Gillad Shalit ( un nen israelià segrestat per Hamas ) i que ara finança el Barça.

Com no es cansa de repetir Pilar Rahola, una fundació que té com a líder inspirador l’imam Yusuf al Qaradawi, un dels clergues que dirigeix la fundació, un antisemita, homofòbic, negacionista de l'holocaust, i justificador i animador del terrorisme islàmic més important que avui existeix, els Germans Musulmans. Una fundació islàmica que ara finança el Barça. Una dictadura islàmica que publica en els seus diaris que "la vida dels nens israelinans els importa menys que un gat" ara finança el "més que un club" i els seus valors.
La dictadura islàmica de Qatar pagarà 150 milions d'Euros al Barça per fer-se propaganda utilitzant el tarannà democràtic del club, però que soslament va enviar 50 milions d'euros davant la catàstrofe d'Haití.

Usaran el Barça i la seva imatge per netejar els diners del petroli, per netejar les condicions d'esclavatge en que es troben els treballadors estrangers i les dones en aquest país on impera la llei islàmica. El barça contribueix així a fer propaganda de la pitjor cara de l'islamisme. Una dictadura islamista que regala 250 milions d'euros al terror de Gaza, ara finança el Barça.
La fundació Qatar utilitzarà en tots els sentits de la paraula el F.C. Barcelona, el “Més que un Club” per a la seva propaganda. Propaganda d’una dictadura ara ja lligada al Barça per la negligència dels seus actuals dirigents. Fa angúnia sentir els dirigents d’aquest Club català justificar la dictadura catarí i el que representa en les seves rodes de premsa. Una dictadura islàmica que està comprant el Barça i “el més que un club”.

Per acabar-ho d'adobar el logotip de la Unicef quedarà a l’alçada del cul... simbòlic?

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

A mi em fa vergonya que el Barça porti això. La Sandra vol carregar-se el club.

Dave ha dit...

Ets Gran Isaac!!! totalment d'acord amb tu.