dilluns, de juny 20, 2011

Paella "quattro stagioni"

Dissabte passejant per Yokohama vaig veure això a l'aparador d'un restaurant espanyol. Fa almenys tres anys que no visito Catalunya i no sé com ha evolucionat el mercat "paeller" però no n'havia vist mai de paelles com aquestes.
Al japonesos els agrada fer el "tastet", de fet la cuina japonesa es composa de molts plats amb petites quantintats de menjar tipus menú degustació, potser per això han adaptat la paella al seu estil, el què no sé és com s'ho fan, ho deuen cuinar per separat i després ho posen a la paella...
La de "quatre" sortia per 7.200 iens ( 63 € ), i la de "tres" per 3.000 ( 54 € ) amb tapa de "iberikobuta" ( pernil ibèric ) i vi.
El què em va fer gràcia va ser que tinguessin Voll-Damm! Fa tant de temps que no la tasto!

Per cert us heu fixat amb la maqueta del menjar? Al Japó és molt típic trobar-se maquetes d'aquest tipus als aparadors dels reataurants, així el client es fa la idea de com serà el menjar. Aquestes maquetes són una obra d'art, les fan amb plàstic i silicona i es poden trobar moltes botigues on en venen al barri de Kappabashi de Tòquio.

2 comentaris:

Marta ha dit...

Hola Isaac! El món de la paella no ha evolucionar tant, però jo diría que són ells qui han adaptat el menjar a les seves costums i que no trobo Gens malament, al contrari!!!
Menjant poquet i diferent potser es millor!
En quan a les maquetes del menjar aixó va de conya pels guiris, com quan hi varem ser nosaltres que ens portaven els menus en maquetes!!
Que bó!! Son genials!!

Assumpta ha dit...

Té moooolt bona pinta... però ho trobo caríssim!
I em sembla molt bé això de l'adaptació dels menjars a la seva forma de fer-ho :-)