dijous, de juny 02, 2011

Un altre que plega

No sé què passa al Japó però els primers ministres ens duren menys que els professors de Defensa contra les Forces del Mal de Hogwarts.
Avui el primer ministre Naoto Kan ha anunciat que plegarà quan els treballs de recuperació de la crisi del tsumami del passat 11 de març estiguin organitzats i a punt per executar.
Així el nostre ministre que ja va anunciar que renunciava al seu sou fins que el país enllestit les tasques de recuperació, avui ha dit que un cop la feina estigui organitzada, plegarà. Segons ell, per deixar pas a les noves generacions, als joves.
No ha dit quan serà, però ja ha dit que ho farà, així hauré vist més primers ministres que anys porto al Japó.

4 comentaris:

maria ha dit...

Aquí alguns n'haurien d'aprendre exemple.
Per cert, avui he sentit una cosa molt curiosa, "fer vaga a la japonesa".

Assumpta ha dit...

Hahaha m'has fet riure amb això dels professors de Defensa de contra les Forces del Mal de Hogwarts ;-)

La cosa té una explicació molt clara: El bon home va anunciar que RENUNCIAVA AL SEU SOU fins que les coses s'arreglessin, ara s'adona que sense sou no es viu massa bé i per això té pressa per marxar :-)

... ha dit...

Hosti, jo no conec pràcticament res de la cultura japonesa, però, com diu la maria, ja seria bo que els nostres polítics el imitessin.

tobuushi ha dit...

Maria.
Ui les vagues al la japonesa! Es van posar molr de moda als 80-90. Consisteix en que els treballadors es tanques a les fàbriques i treballar més, d'aquesta manera creen un sobrant de mercaderies, que l'empresa no sap com colocar. Imagina't ara que no en venen cotxes que la SEAT es poses com bija a produïr vehicles que no es poden vendre, "puteja" molt, fins hi tot més que els fet de no tenir cotxes per vendre.
Ara fa temps que no en sento a parlar, però val a dir que les condicions laboral han variat una mica, Japo ja no és aquell país on els treballadors passaven més hores a la feina que a casa, la majoria tenen horaris més raonables que nosaltres, això sí, moltes jornades s'allargen per que els empleats surten a sopar junts, és gairebé com una obligació.
Assumpta.
Molt bo però no crec que sigui això, el problema és que el seu partit va perdre a la cambra de repesentants i en minoria no pot governar. La majoria dels qui arriben a PM estan podrits de calers, no crec que el sou sigui massa incentiu.
Adbega.
A mi m'agradaria que alguns dels polítics catalans es fessin el Harakiri abans de votar segons què.