dimecres, de juny 15, 2011

Barrejant naps amb cols

 D'aquí deu dies s'estrenarà als cinemes la darrera entrega de la sèrie del Diplomatic Kuroda, un agent del govern japonès encarregat de vetllar pels ciutadans japonesos a l'estranger.
Després de Amalfi ( Itàlia ), Roma i San Francisco, ara és Andalusia el títol triat per aquesta aventura d'acció i espionatge internacional.
El curiós del cas és que l'acció es desenvolupa bàsicament a Barcelona.
Resulta que el cònsul del Japó a Andorra és assassinat a Barcelona, el protagonista, Kuroda ( interpretat per Yuji Oda ) és a Paris assinstint a una cimera del G20 allí rep l'encàrreg d'invertigar l'asssasinat que el portarà a visitar Andorra, Barcelona i Ronda ( Andalusia ).
De fet sembla in poti poti d'estereotips sobre Espanya i és clar havia de sortir Barcelona perquè és la ciutat espanyola que els japonesos més els agrada.
Tinc ganes de veure-la per curiositat, però val a dir que en fa por el que em trobaré, per exemple només cal mirar el mapa d'Espanya del web de la peŀlícula.
Hi apareixen noms com; Vascongadas, Cantabrica, o Castilla de Vieja i Castilla la Nueva, tan fàcil que seria anar a la Viquipèdia i baixar-se un mapa com cal.

 Per altra banda la mossa que han triat per acompanyar Kuroda no està gens malament, Meisa Kuroki, una bellesa mestissa d'Okinawa ( mig Ryukyuan, unes illes japoneses aprop de Taiwan, i mig Llatina-americana )...

Meisa Kuroki!

 Els tràilers són molt entretinguts, amb molta iconografia catalana...

 Castellers...

 ... i senyeres a dojo, a però que no haviem quedat en que era "Spain"? 
Per cert algú del món casteller em sabria dir com és que ara els cartells semblen mítings de Convergència?

 Ep! I edificis oficials on només oneja la Senyera! ( tant de bo! )

...i com no, persecucions de cotxes amb taxis de Barcelona, genial!

 Per acabar-ho d'adovar tot un seguit de mechandising per confondre el personal. Ja em direu quin Skyline d'Andalusia s'assembla a aquest.

Tot plegat, barrejar naps amb cols.

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Home noi, depenent de per quin barri de Badalona vagis so que sembla ben bé que estiguis a Andalusia. De fet dilluns mateix passejant pel carrer Indústria camí del Pont del Petroli vaig passar per sota d'un balcó on onejava la bandera andalusa. Asukiki escolti !

Assumpta ha dit...

Caram, ara no tan sols ens fan espoli fiscal sinó que també ens espolien la Sagrada Família, els taxis, els castellers... Alarmaaaaaaaa!!

Per cert, sí que és maca la Meisa Kuroki... guapíssima.

Clara. ha dit...

Genial..... !!