dijous, de juliol 14, 2011

Fit's, la bogeria dels xiclets!

Ja fa dies que us en volia parlar, és una d'aquelles coses que tenen els el japonesos que engresquen a tothom, es tracta d'un concurs online per veure qui grava el millor o més divertit vídeo fent un parodia de l'anunci original dels xiclets Fit's de la marca Lotte. Ja van per la quarta temporada!
El guanyador s'endurà un milió de iens ( 9.000€ ), en el primer vídeo ens presenta la coreografia del ball dels Fit's. Els altres són uns quants que he torbat divertits, sobretot el de la "gaijin" rosa "Beky". En podeu veure més al web o al canal de You Tube de Fit's, us ho passareu molt bé.
Per cert la cançó diu: 
Mastega, mastega...
nyam! nyam!
Mastega, mastega...
nyam! nyam!
Fem amics, Fit's de Lotte. ( hi ha una altre versió de hi diu: què tovets els Fit's )






7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Mare meva!! :-) Tant escoltar-la crec que m'he après la cançó de memòria hehehe

Què maques són les japoneses!!

Laura ha dit...

Jajajaja, la segona és genial!

Claire ha dit...

jejejeje Es que són genials! Jo he perdut hores mirant els vídeos frikis de Fit's que han fet alguns!

No sabia que ara ja feien la 4a edició del concurs! Com mola! Suposo que només pot participar gent que viu al Japó, oi? 9.000€ m'anirien genial! :-O

Quan vaig anar al Japó no vaig poder evitar comprar-me el xiclets! La cançó enganxa moolt i són molt divertits tots els anuncis! Fa poc també en vaig parlar al meu blog!

tobuushi ha dit...

Assumpta. És clar que són maques, per això em vaig casar amb una, la més maca de totes. ;)
Laura. Fa de nena petita, a l'escola bressol els ensentyen a fet la voltereta.
Claire. Són una passada, crec que sí que es podia participar les bases són al web: http://lotte-fits.jp/dance/detail.html
Encara hi ha temps fins el 31 d'agost.
Vaig veure el post del teu blog, d'on treus tanta informació? Pots veure la tele japonesa?
Per cert, t'agradara saber que la cançó de l'escola bressol de la meva filla és d'Arashi, la fan servir als "undikai".

Claire ha dit...

Sí, són super maques les japoneses!!

mmm Miraré bé això de concursar... potser em flipo i hi participo i tot! (si trobo algú a qui enredar per fer-ho, jejeje). Però el 2 d'agost vinc cap al Japó i m'hi estic un mes: 15 dies de classes i 15 dies de turisme. Així que si no ho faig ja, no tindré temps! Gràcies!

La majoria d'informació la trec d'internet i també miro la tele i em descarrego molts programes, i per això veig tants anuncis. També hi ha el programa KeyHole, que et permet veure la tele japonesa (amb qualitat molt patata, la veritat) per internet. Però es que m'encanta Japó i sempre estic mirant i buscant coses!

Ostres! Que guai que a l'escola de la teva filla li posin Arashi! "undikai" és "undokai" (el dia dels esports i tal, oi?) Quina gràcia!! I quina de les mils que tenen és? Com m'hagués agradat anar a una escola japonesa!

tobuushi ha dit...

Undikai? HA, HA, HA! Com els fideus "udin", ha la maleïda "i" al costat de la "o" al teclat.
La cançó que posen al l'Undokai és aquella que diu: "走り出せ."
http://www.youtube.com/watch?v=kQdmNTq2weA

Llàstima que vinguis ara a l'agost és el pritxor mes per venir, calor, humitat, núvols...Si haguessis vingut a l'octubre podries veure l'Undokai de la Shikibu.
http://www.youtube.com/watch?v=kQdmNTq2weA
Si durant l'agost vens per Kamakura o Enoshima ja m'ho diràs eh!

Claire ha dit...

Ooh! La cançó és "Hapiness"! És super happy i m'encanta!

Ja, l'agost és la pitjor època per venir, però l'única que tinc vacances, així que faré com si la calor i la humitat no m'afectessin... jejeje Ja hagués vogut venir a l'octubre! I més si arribo a saber que hagués pogut veure un "undokai" en directe!!!! :-D

Doncs alguna excursió a Kamakura i a Enoshima volia fer, a les tardes o en cap de setmana mentre no faig classes. A veure si em faig un planning com deu mana d'una vegada, i ja et dic alguna cosa. Faria gràcia, la veritat! Moltes gràcies!!