dijous, de juliol 21, 2011

Visiteu-nos!

Vull dedicar aquest post a la companya Claire, que no s'ha deixat influenciar per la propaganda catastrofista sobre un país immers en l'apocalipsi i ens visitarà properament ( també sé que li agrada Arashi ). Japó és un país fantàstic, amb millers de coses per veure, sabors per descobrir i aventures per viure. També és molt gran, més del què un penseu, i les ciutats més interessants han quedat molt lluny dels estralls del terratrèmol o són lluny de la central de Fukushima.
El govern japonès sap que enguany serà difícil atraure al turisme estranger, normalment escàs, vagis on vagis els locals els superen en gran mesura, tanmateix s'han engegat campanyes per convèncer fora que som un país segur. La més engrescadora, per a mi és la protagonitzada per grup de J-Pop Arashi. El grup presenta un recorregut per la geografia i la gastronomia del país usant com a recurs el "maneki neko" un gat blanc que és el símbol de la bona fortuna i que tradicionalment s'usa a les botigues per atraure clients.
Els gats en japonès no fan "meu", fan "nyan", ho trobareu divertit si mireu aquest vídeo.

3 comentaris:

maria ha dit...

Ostres que maco! Quina enveja...^-^

Assumpta ha dit...

El meu problema és que no tinc ni un "duru", per tant, no puc viatjar al Japó ni enlloc... no faig vacances o, dit d'una altre forma, faig vacances tot l'any, perquè no tinc feina :-(

Ara bé, si tingués calers, Japó és un dels països que m'agradaria molt visitar :-)
Sempre m'han dit que és tan net tot, tan ben endreçat... i t'asseguro que això, per a mi, té un valor immens donat la brutícia cada dia més gran dels nostres carrers

Claire ha dit...

Ooooohh!!! Moltes gràcies per dedicar-me el post!!

La veritat és la que propaganda catastrofista enacara segueix... I no saps pas la de gent que em diu que estic boja anant aquest any al Japó. Però Japó m'encanta, i visitant-lo crec que també ajudaré a la recuperació del país (ho reconec, em compraré tantes coses que no hi cabran a la maleta, així que els meus iens ajudaran segur! ;-P).

Aquesta campanya és genial! I no només perquè surti el meu grup de música preferit, Arashi, sinó perquè dóna alegria, mostra uns paisatges preciosos, un menjar deliciós, és graciós i està moolt ben fet.

El meu crit de guerra al Japó serà el "nyan"!! A més, he d'aconseguir comprar-me un manki neko igualet a aquest! ;-)

Moltes gràcies!!! M'ha fet molta gràcia!! Quina il.lusió!!