dilluns, de juliol 04, 2011

Sushi Express

 Heu passat un bon cap de setmana? El nostre ha estat genial, el vent de Shonan ha bufat fresquet i els núvols ens han protegit del sol, un dia perfecte per sortir a fer un tomb fins Enoshima en bici.
En tornar a casa ens vàrem trobar a la bústia un folletó de propaganda d'un restaurant de Sushi que serveix a domicili. No me n'he pogut estar d'ensenyar-vos el, els plats de Sashimi fan tan bona pinta que te'ls menjaries tots.
El preu potser puja una mica desde ¥2.700 (23 € ) per dues persones a ¥9.900 ( 84€ ) per cinc, segons el tipus de peix, però desconfieu del Sushi massa barat, el peix fresc és car i sinó potser ve de Lutècia (molt lluny), com el de l'Ordralfabètix.

Perquè no es faci malbé el transporten amb aquestes motos que duen un sistema de balances que manté la safata sempre en horitzontal.

6 comentaris:

maria ha dit...

Els plats de menjar en aquí estan tan ben posats...

Anònim ha dit...

Espectacular el sistema de les motocicletes....! (per cert, em dic Clara, sóc una companya de feina de l'Héctor Buenaventura; un dia em va parlar del teu blog i des d'aleshores que me'l miro de tant en tant; m'agrada molt! Com ho expliques, les fotografies que fas... és molt entranyable!)

tobuushi ha dit...

Maria en saben molt de presentar el menjar, és una part molt important.

Clara, gràcies pel teu comentari, de fet l'Héctor es la causa de que m'hi posés amb el blog, va ser ell quan feia el blog de Quòniam, volia penjar-hi un comentari, i em vaig donar d'alta a Blogger, i així vaig descobrir aquesta eïna, ara no me'n podria estar.

Anònim ha dit...

Bravo per l'Héctor, doncs! I bravo per tu per seguir la seva suggerència! :-)

Clara.

Assumpta ha dit...

I pel transport fins a Reus surt molt més car? ;-)

Claire ha dit...

Quina pinta més bona té!! M'ho menjaria tot!
Quina gràcia el detall de les motos! Si es que ho tenen tot en compte!