dilluns, de desembre 12, 2011

Ja tinc les entrades de la Toyota Cup!!!

El darrer regal d'aniversari de part del meu sogre, dues entrades per la semi del Barça!! Així que el dijous faré cap a Yokohama amb un bon parell d'entrepans de truita a la bossa per veure el millor equip del món!
Els partits de la semi i la final tindran lloc al Yokohama Internacional Stadium, que és propietat de NISSAN, no deixa de fer-ne gràcia que l'estadi de la Toyota Cup sigui de NISSAN.
L'estadi té una capacitat de 72.327 espectadors, i 10 box de premsa, que dijous seran plens a vessar de periodistes catalans suposo.
El 2006 vaig anar al partit de la semi que el Barça va guanyat 4 a 0 i que després va perdre a la final contra l'Internacional de Portoalegre. Alehores va en vai fer una crònica que vaig penjar en dues entrades.
Crònica d'una vetllada blaugrana.
Crònica d'una vetllada blaugrana 2. 
Aquell any tot l'estadi era ple de banderes blaugrana, i samarretes del Barça, no hi havia dubte quin era el club favorit dels japonesos, "gallina de piel" con diu aquell. Enguany, quan el Barça ha demostrat ser el millor i ha guanyat des copes d'Europa més, la bogeria serà encara més gran, tothom vol veure Messi, Puyol, Xavi, Iniesta, en Pep. Serà genial!!!

Aquest és el lloc des d'on veuré el partit, sembla un bon lloc espero poder fer moltes fotos, si algú em vol locatizar, seré el de la senyera!
Oh le le, oh la la! Ser del Barça és, el millor que hi ha! ( Però de bàsquet, de la Penya, eh! Que sóc de Badalona, tot i que no estiguem passant per un bon moment ).

5 comentaris:

Alba ha dit...

Felicitats per les entrades tobuushi!! No m'estranya que tinguis la "gallina de piel". A mi no m'agrada el futbol, però sol de llegir el teu post m'has trasmés aquesta emoció!

sara ha dit...

...quina enveja!! passa-t'ho molt bé!!

Assumpta ha dit...

Ualaaaaaa!! Quin regal!! :-)) Ja pots estar ben content d'aquest sogre!! :-DD

Assumpta ha dit...

Ei, el segon enllaç està equivocat... et deus haver saltat una lletra en el "copiar i enganxar" i intenta enllaçar amb un inexistent blog anomenat obuushi (he estat a punt de registrar-me'l hehehe) llavors hi he posat una "t" al davant i ja hi he anat... de totes formes, això és una senyal! :-DD El post de la victòria surt ben enllaçat i el que falla és "l'altre" :-DD

tobuushi ha dit...

Alba.
Jo tampoc sóc massa amant del futbol, però això que fa el Barça amb la pilota és una altre cosa.

Sara.
Gràcies, segur que serà genial!

Assumpta.
El meu sogre és molt sogre.
Gràcies ja he esmenat l'error de l'ellaç.