diumenge, de març 18, 2012

tobuushi.blogspot.jp

Em sap greu la decisió de Google d'afegir dominis territorials als blogs, penso que la Xarxa no té fronteres ni països i és on els ciutadans de nacions sense estat podem sentir-nos més lliures. Un cop més les grans empreses multinacionals han menys tingut nacions com Catalunya, malgrat que els catalans som proporcionalment molt actius a la Xarxa. Potser Blogger permetrà .cat aviat, sinó ho farà l'astúcia dels nostres compatriotes.
Personalment em sento còmode amb el nou domini, visc al Japó i el meu blog, malgrat estar escrit en català és japonès. "Visca el Japó", visc al Japó (^_^)

9 comentaris:

Assumpta ha dit...

Sí, tu el veus com a jp, però jo el veig així:

http://tobuushi.blogspot.com.es/

...

Isaac? Ets aquí?... T'has recuperat de l'ensurt?

... Doncs sí, a Catalunya, tots els blogs els veiem com a ".es". És per això que molts blogaires catalans ens ho hem tret i, davant la impossibilitat de tenir un ".cat", hem tornat a la versió anterior, si entres al meu blog, veuràs com no té res després del "com" :-))

maria ha dit...

Bufa!
Sort que t'he llegit Assumpta.Moltíssimes gràcies a tots!

Judith ha dit...

Ostres! Em pensava que t'havia deixat un comentari dient que jo veig el teu blog com a .de, però no s'ha enviat???? És estrany...

Claire ha dit...

Estic flipant! No m'havia enterat d'això! Ara mateix em miro el teu blog Assumpta i ho canvio!
Si fos .cat no tindria cap problema, però veient que no existeix...
Jo també et veig com a http://tobuushi.blogspot.com.es/

tobuushi ha dit...

de fet jo us veig a tots com .jp (^_^) fins hi tot el teu Assumpta, deu seer cosa dels servidor japonès.

Assumpta ha dit...

Sí, el nou codi que ens hem posat crec que només fa que no ens surti el ".es", però bé, si em surt ".jp" tampoc m'importa tant! :-)))

Carquinyol ha dit...

A l'igual que l'Assumpta jo també he modificat la plantilla per a que no aparegui el .es però tota la resta si apareixen... no deixa de ser curiós aquesta 'assignació dinàmica' de nacionalitat !

Unknown ha dit...

Ostres, és veritat!! Tot i que ara escrigui .com em surt .jp! Quan tornem a Barcelona canviarà automàtic? Quines coses...

Ah! I m'encanta el dibuix del yukata amb la barretina!

Sara ha dit...

oi si! quina ràbia em va fer! jo també m'ho he canviat... no acabo d'entendre quina necessitat hi ha en fer això...