dimecres, de març 07, 2012

Pray for Japan, el documental

Ahir es va estrenar el documental PRAY for JAPAN, de Stu Levy sobre la reconstrucció de les zones afectades pel terrible tsunami de l'any passat, Levy i un equip de voluntaris van viatjar a Tohoku per captar l'opinió dels protagonistes, herois anònims que treballen dia a dia per a la reconstrucció de les seves ciutats i viles i per a la normalització de les seves vides.
Aquest documental és només una crida a la solidaritat, és també un homenatge al capteniment del poble japonès en moments en que la voluntat humana es posa a prova.

Primer tràiler.

Tràiler oficial.

Alguns dels potagonistes, Kento Itou,

Seiji Yoshimura,

Shu Chiba,

Stu Levy, el director,

La sinopsi del document diu: "Pray fo Japan" es centra en quatre perspectives clau de la tragèdia - l'escola, l'habitatge, familiars i voluntaris. Amb cada punt de vista ens trobem amb les víctimes que s'enfronten a importants obstacles i  lluiten per superar-los. A través d'aquests quatre punts de vista, el públic és capaç d'entendre les vastes ramificacions d'aquest desastre natural a gran escala - i la batalla a aquests herois de la vida real lluitant en nom dels seus éssers estimats i la seva ciutat natal.

4 comentaris:

amb una taqueta vedrmella al cor ha dit...

Gracies Isaac, els miraré amb deteniment aquest vídeos, en tenim tant que aprendre dels japonesos en el tema de la superació. Aquí a Barna el dissabte dia 10 a la Casa Asia es farà diversos actes per recordar el que va passar i com Japó s’enastà sortint. Crec que hi ha varius japonesos que vindran expressament des de el país del sol naixent, per fer les dissertacions. Em anirà be haver vist aquest vídeos per entendre millor lo que ens expliquen. Que tingueu bon dia y gracies un altre cop per el teu blog.

tobuushi ha dit...

sadak@-chan (^_^)
Gràcies a tu per interessar-te pel meu país d'acollida. Si vols conèixer japonesos de Barcelona, tinc una amiga pintora, aquest és el seu blog. Parla en català!
http://keikoogawapintura.blogspot.com/
Fa poc va ser una exposició molt maca.

amb una taqueta vedrmella al cor ha dit...

Ohhhhhhhhhh moltes gracies.

tobuushi ha dit...

sadak@-chan
(^_-)