dimecres, de maig 16, 2012

Hatsune Miku


Els amants de la cultura POP japonesa ja fa temps que coneixeu Hatsune Miku, i no us puc explicar res què no conegueu. Aquesta entrada la dedico aquells a qui els fa grácia veure com en poden arribar a ser d'estravagants dels japonesos. Jo no paro de repetir que cada dia em sorprenen més.
Hatsune Miku fa temps que corre per Japó, però fins ara no li havia parat esment, fins que amb la Shikibu, navegant per YouTube, vam veure un vídeo d'ella en directe, des d'aleshores Shi-chan és una fanàtica de Hatsune, i a mi també m'ha agradat. Més que res perquè penso fins on es pot arribar en un futur.

Hatsune Miku (初音 ミク) És una ídol virtual japonesa, desenvolupada per CRYPTON Future Media amb la veu de la dobladora Saki Fujita per a la segona versió del programa de sintetització de veu Vocaloid, un producte de sintetitzador vocal. El seu nom prové del japonès i significa: El primer so del futur (Hatsu = Primer, Ne = So, Miku = Futur).

Saki Fujita

Hatusne Miku va néixer el 31 d'agost de 2007 per promocionar el producte de VOCALDROID, però l'exit va fer que esdevingues una ídol, la primera ídol virtual.
Té 16 anys, fa 1,58m i pesa 42 quilos. A l'espatlla esquerra porta el número 01 tatuat en vermell. I és clar va a l'institut, com no. Ah! I li agraden els porros ( les cebes eh! ).

 Imatge del concert en viu.

 Versió de nina de vinil.

 Versió Nendoroid i normal en vinil.

 Vista de diferents angles.

Versió "nendo" o nendoroid, és la versió "kawaii", molts personatges d'Amine o Manga tenen aquesta versió.

 Versió CG a l'estil Final Fantasy.

 Una versió molt bonica en vinil.

 Versió 2D.

 I no podia faltar el Cosplay.

 Desde boniques noies orientals...

Fins a boniques"gaijin".

Concert en viu a Tòquio amb alguns acompanyants.

Mireu com xalen els "otaku"!

Promoció 2D d'un vídeo joc.

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

1,58m i pesa 42 quilos? Aquesta xiqueta té un índex de massa corporal de 16,82...

Aquí unes recomanacions, d'aquesta web :

" Tu IMC indica que tienes un Peso Insuficiente (infrapeso), lo que significa que tienes una cantidad baja de grasa en el cuerpo. Tu peso ideal está entre 46.2 kg y 62.4 kg según la Organización Mundial de la Salud.

Tu bajo peso podría hacer disminuir tus defensas inmunitarias. Deberías visitar a un médico para asegurarte que estás bien. Te aconsejamos una dieta equilibrada y ejercicio para ganar peso y aumentar tu masa de muscular.

Un IMC por debajo de 18,5 indica desnutrición o algún problema de salud, mientras que un IMC superior a 25 indica sobrepeso. Por encima de 30 hay obesidad leve, y por encima de 40 hay obesidad elevada que necesita seguimiento médico continuo."

Eutrapèlia ha dit...

Ai, em va vergonya demanar-t'ho, però... no hi perdo res... potser tu tindries accés a un Harry Potter i la pedra filosofal en japonès? És per a una crida que he fet al meu blog nou, sobre espills literaris... A veure si hi ha sort...http://sendmeyourmirrors.blogspot.com.es/2012/05/harry-potter-and-gised-mirror.html

Carquinyol ha dit...

A Occident teníem a Mini Vanilli !!! :P :P

Ah… i a Gorillaz !

tobuushi ha dit...

Assumpta.
Potser no ha quedat clar, però és una imatge digital, Hatsune Miku és virtual. Pot pesar el què els creadors diguin, d'altra banda els japonesos pesen poc.
El meu sogre fa 1.77m i pesa 4kg menys que jo que sóc petit com Messi.

Eutrapèlia.
Ostres, és l'únic volum que no té l'Aya, te'l buscaré a ;a "biblio" a veure si el trobo.

Carquinyol.
Potser l'assembla més al cas de Gorillaz, però al Japó tot és més complexe.

Eutrapèlia ha dit...

Moltes gràcies!!!!

Marta ha dit...

Es una passada el concert!! Quina tecnología, m'agradaría veure com ho fan!!

Assumpta ha dit...

ISAAC.- Si que havia quedat clar!! :-)))
Tu ho havies explicat molt bé i, a més, havia mirat algun dels vídeos... Em semblava quelcom graciós... però vaig "protestar", i ho vaig fer sincerament per l'alçada i el pes que és dóna de la nina.

Si una noia real fos així, seria anorèctica, estaria malalta. I, ja que és una imatge digital, poden inventar-li l'alçada i el pes que vulguin. Si li donen unes dades concretes, moltes nenes i noietes voldran tenir aquesta mateixa figura i, creu-me, no és un pes gens bo per l'alçada. És clarament insuficient.

Si les adolescents agafen aquestes mesures com a model, no m'estranya que cada vegada hi hagi més casos de trastorns alimentaris... i és una llàstima, doncs podrien aprofitar el boom de la "cantant" per donar una talla i un pes de referència, que fos "saludable" i no aquest :-)

Saps que són 42 kilos en una noia de 1,58?... Pregunta al teu entorn. Pregunta-li a una noia que tingui bona figura i veuràs com pesa més que aquests 42 kilos.

En tot cas, la protesta anava pels "dissenyadors"... que no entenc que, essent dades inventades perquè la nina no existeix realment, hagin de posar-li un pes de noia desnodrida.

tobuushi ha dit...

Marta.
Aquí tens un vídeo on expliquen el seu naixament.
http://www.youtube.com/watch?v=xBZOlipfjkQ

Assumpta.
Al Japó tothom és molt prim, i a mi em veuen molt gros.