dimecres, de juny 13, 2012

Estelades i vedells de sis potes

Nens i nenes, petits i grans veniu a la fira!
Hi veureu dones barbudes, nans i capgrossos, escriptors exhibint estelades al "Congreso" i vedells de sis potes!
Realment no entenc els criteris del nostre ens públic de comunicació, veig al "Gran Nord" com "s'obliden" de penjar l'"Estanquera" al balcó de l'ajuntament, però a l'escena següent n'ensenyen una comissaria dels Mossos amb la refotuda bandera als pals de l'entrada.
Qui tria les notícies i on han d'anar? Qui decideix que és important el què passa a Tunísia que a casa nostra? Qui posa al mateix lloc un acte de sobirania i una notícia sobre un pobre vedell mutant.
És que els patriotes són "freaks" de fira que es poden exhibir al costat d'altres anormalitats?
Qualsevol que s'ho miri des de l'exterior ho veurà així. Els sobiranistes estem acostumats al veto de la nostra pròpia televisió, a sortir anecdòticament al TN ( amb sort ). I quan sortim, ens posen a "successos".
Segur que n'hi a més d'un que s'està fent un tip de riure hores d'ara.

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Hahahaha homeeee, no t'ho miris així!! (Tot i que no et nego que tinguis raó, eh?) Tu gaudeix del moment!! Jo m'he mirat el vídeo no sé quantes vegades, quan els hi diu clarament "eso les molesta, eh?" m'encanta!! Me'n faria un pòster ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=iCztEspusU0&feature=player_embedded :-))

Carquinyol ha dit...

És que encara que a TV3 es disimula més que a altres, és 'la seva', ara dels ciuencs i abans dels pesecencs, i ja saps que per tots aquests els estels només als programes d'astronomia.

tobuushi ha dit...

Assumpta.
La veritat no sé si riure o plorar. Però per aquestes coses sempre he tingut la cua de palla.

Carquinyol.
Víctor Alexandre va escriure fa temps un llibre titolat TV3 a traició on deniunciava la tasca d'espanyolització que es realitzava des de TV3, pensava, però, que havia millorat.