divendres, d’agost 24, 2012

Flesh Love, amor envasat al buit

El Japó és l'imperi de la mediocritat, de les mesures estàndards, on cap clau ha de sobresortir, però de tan en tan surten, com bolets al bosc, alguns artistes que destaquen per sortir-se de la norma.
Haruhiko Kawaguchi, conegut com Hal, és un fotògraf especialitzat en retrats, que ha trencat amb els tabús sexuals i la repressió de la censura japonesa. Festejant amb el Bondage i el Plastic Punk, ha creat una sèrie de retrats que impactem no només pel reu resultat estètic, sinó també pel seu procés de producció.
Els models han estat fotografiats envasats al buit com si es tractessin de trossos de carn o joguines barates del tot a cent, una estètica semblant al Decora Fashion del que a us vaig parlar en una entrada dedicada a Kyary Pamyu Pamyu.

La idea era conservar l'amor, com un producte fresc ( de fet en japonès "fresh" i "flesh" es pronuncien igual ), sense caducitat, eternitzant el moment gràcies a la fotografia. Els models havien d'estar sense aire durant 10 segons, aquest procés, malgrat que comportava un cert risc, no va provocar cap incident greu, però si que hi ha haver algun petit ensurt, m'imagino estar-me 10 segons sense poder respirar, tancat en una bossa de plàstic.
El resultat és plàsticament molt atractiu, us he posat alguns exemples per que us en feu una opinió vosaltres mateixos. M'agradem molt i no em faria res fer-me un retrat d'aquest amb l'Aya, tot i de dubto que s'avingués a fer-ho (^_^)
Si voleu veure més treballs del mateix artista podeu visitar el seu fotoblog seguint aquest enllaç: photologue-hal.

 Sawaco & Ryo

 Suku & Miki

 Anie & Uesugi

 μ & Kaz

 Ideschi & Kaoru

 Jasmine & Yuna

 Lim & Kyohei

 Pochi & Miyake

 Mochi & Asahi
 Yoshi & Naomi
 Chihiro & Takeshi
 No he trobat el títol
 Yumiko & Eisuke
 Michiko & Yuhei
 Ichika & Arisa
 No he trobat el títol
Mari & Hisao

4 comentaris:

maria ha dit...

Vist així queda maco,però quina incomoditat per respirar.

Claire ha dit...

Ostres, queda súper estrany però a l'hora molt xulo! Impacta! M'agrada! Però si que deu ser molt agobiant fer de model per envar-se al buit tot i ser "només" 10 segons!

tobuushi ha dit...

maria i Claire.
Jo ja m'hi veig (^_^)

Unknown ha dit...

Ai, serà trencador i tot el que vulgueu, però a mi, només de vuere les fotos, ja em faltava l'aire...