divendres, de novembre 16, 2012

Les víctimes i els assassins

El professor de la Universitat de Kobe Tazawa Ko, explicava l'altre dia que el PP era el partit hereu del franquisme, cal dir que no tot el PP es franquista, però no deixa de ser significatiu que el seu, fins ara president d'honor i fundador era Manuel Fraga, ministre del General Franco.
Per altra banda, alguns dirigents del PSOE, com l'antic president del Congrés Espanyol, José Bono, parlen orgullosos del passat falangista dels seus progenitors.
A l'Estat Espanyol, en caure el règim de Franco, no es va fer "neteja" política i els dirigents de la dictadura, senzillament es van "transmutar" en demòcrates de tota la vida.
Per això ara tenen la santa barra de titllar el nacionalisme català de nazisme, cometent amb les seves afirmacions faltes greus contra la memòria històrica i les víctimes del nacionalisme espanyol.
I és que no em cansaré de dir que hi ha dos tipus de nacionalismes que no s'han de confondre, l'agresor,  imperialista, i l'agredit, la víctima que es vol defensar. El nacionalisme català, és cultural i no militar.
Jo, per la meva part no sóc nacionalista, sóc independentista, el dia que el meu país sigui lliure, ja no en parlaré més, perquè no em caldrà.

Que els dirigents del PP, diguin que CiU, o ERC són nazis, és insultant, és com si els fills dels dirigents del Partit Nacinal Socialista Alemany titllessin Helmut Kohn de nazi per unificar les dues alemanyes.
Però el què em fa bullir la sang és que sigui el PSOE qui banalitzi el nazisme permetent que les seves joventuts comparin el president Mas amb un dictador. I és que sembla que l'ensenyament públic a Catalunya no es prou bo per explicar a les noves generacions el què va representar el nazisme a Europa, i en el cas que ens preocupa, el nacionalisme espanyol.

Aquesta imatge és del dia que el Camp de Concentració de Mauthausen al ser alliberat, els supervivents espanyols es fan una foto sota la bandera republicana. Segons Monserrat Roig 7.189 ciutadans espanyols van estar confinats al camp dels quals, van morir prop de 5.000.
De les 5.000 víctimes, uns 2.000 eren procedents dels Països Catalans. Les dades les podeu consultar al web de l'Amical de Mauthausen.
Però tot i així, segons PPSOE, els catalans som els nazis.

Per casa els meus pares corre una manta, la manta militar de l'avi, aquella manta marrí amb una franja beix que surt a les peŀlícules de la Guerra Civil. La franja beix servia de "pista de curses" dels escarabats durant el temp que el meu avi va passar al camp de refugiats a les platges de França. Passant gana i patint malalties, puces i paràsits de tot tipus, per no parlar dels soldats senegalesos que violaven a les noies.
Però tot i així, segons PPSOE, els catalans som els nazis.

En acabar la Guerra, Franco es va fer construir un mausoleu, el Valle de los Caidos, on van morir 27.000 presoners republicans durant la seva construcció. Aquest monument a la vergonya encara és un símbol del feixisme espanyol i ningú a fet res per canviar-ho.
Però tot i així, segons PPSOE, els catalans som els nazis.

 Imatge dels presoners del camp de Mauthausen, on van morir 2.000 catalans. Però tot i així, segons PPSOE, els catalans som els nazis.

 Forn crematori de Mauthausen. Però tot i així, segons PPSOE, els catalans som els nazis.

Manel Carrasco i Formiguera i Lluís Company i Jover, ambdós morts pel nacionalisme espanyol, el primer fundador de Unió, el partit que Duran i Lleida ha traït en moltíssimes ocasions, el segon d'Esquerra Republicana, segons el PP  i C's uns nazis.
S'ha de tenir molta "sang freda" per pintar una creu gamada al costat de la imatge d'un president de la Generalitat. Quan va ser el nazisme qui va assassinar el president Company, l'únic president escollit democràticament assassinat a Europa durant la Segona Guerra Mundial.
Però tot i així, segons PPSOE, els catalans som els nazis.

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Ja saps el que diuen els castellans : "cree el ladrón que todos son de su condición". El que fot és no poder preguntar-los públicament a la cara perquè som nazis.

maria ha dit...

És vergonyós que diguin aquestes coses.Que no tenen memòria o què?
Quin fàstig de líders jubilats.

Anònim ha dit...

són una colla de fills de puta

tobuushi ha dit...

Carquinyol.
Tu almenys pots dir-li al Garcia Albiol quan te'l trobis per carrer de Mar.
maria.
Hi ha molta gent nascuda després del 20N del '75.
Anònim.
Ni els fills de puta són tant fills de puta.