dijous, de novembre 21, 2013

Solidaritat japonesa amb les Filipines

Fa dos anys vam rebre el suport de tot el món, ara es el nostre torn. De les tragèdies es poden aprendre moltes coses, si es té la voluntat, aquí es on entren els equips de innovació i recerca, una aposta de futur que els catalan hauriem de tenir en compte si volem destacar en un futur.

Un equip mèdic japonès, que va ser enviat a Tacloban a les Filipines per col·laborar en els esforços de rescat després que el tifó Haiya, ha desplegat uns equips mòbils de raigs X wireless utilitzant tauletes digitals, una nova tecnologia que es va desenvolupar després del nostre desastre de març de 2011.
Això permet als metges fer tenir una visió més clara de l'estat intern dels pacients a l'instant, i fins i tot els permet ampliar la imatge amb gestos amb l'ús d'iPads o similars.
Els metges japonesos estan visitant a uns 200 pacients al dia com a part d'un gran esforç d'ajuda internacional.

Es calcula que hi ha un estimat de 13 milions de persones afectades per una de les tempestes més desastroses mai registrades.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

13 milions! això son dos catalunyes!

giaonhan247 ha dit...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.