dijous, de juny 19, 2014

Ara em ve al cap Xile...

Avui no sé per què, he recordat que fa anys vaig treballar pel govern de Xile a través d'una agència gran d'aquestes que surten a la sèrie Mad Men.
Es tractava de dissenyar un web per promocionar Xile al Japó, es feia un concurs preguntant per què volies visitar Xile i els dos guanyadors gaudirien d'un viatge pel país que anirien documentant per iPhone, compartint imatges i piulades al Twitter.

Sincerament, la idea no va acabar d'anar bé del tot, per problemes de cobertura, o sigui que el bloc de viatge no va ser en temps real, però això són figues d'un altre paner.

I continuo sense saber per què m'ha vingut aquest projecte al cap....tanmateix Xile sembla un país molt bonic per visitar i a més hi fan un vi molt bo que al Japó és més fàcil de trobar que els vins ibèrics, per dir-ne d'alguna manera, i mira ara, parlant de vi xilè, me n'han vingut ganes de fer-ne un glop i brindar, per què?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

doncs jo no tenia ni idea de que l'illa de pasqua pertanyia a Xile

Josep Ma. ha dit...

Bones
Jo hi he estat varis cops, donce tenia parella xilena.
He estat, literalment, des del cap damunt fins al capdavall del país i em fascina. Hi tornaré de ben segur.
No sóc de vins, però em consta que tenen molt bona qualitat. D'olis també en destaquen amb un producte d'altíssima qualitat.
Jo faria un brindis amb Pisco la beguda alcohòlica del pais.

A reveure
Josep Ma