divendres, d’agost 24, 2007

Mans netes

Aquesta mini van va lloant les exel.lencies del seu candidat, tots en tenen una i fa una setmana que es passegen per Hadano, els ocupants col.lavoradors del candidat, saluden amb les mans als vianants, dues guants blancs, senyal de que tene les "mans netes".

Fa un parell de setmanes van tenir d'eleccions, i ara, "Sant Tornem-hi, i és que al Japó hi eleccions per tot, per elegir Primer Ministre, per la Cambra de Representants, pel Senat, pel Consell de la Prefectura, pel elegir Alcalde, etc... i diumenge que ve, per elegir Consell Municipal. A diferència del nostre sistema on els grups del consistori trien un Batlle a Hadano va haver eleccions a Alcalde a principis d'any i ara es formarà un nou consistori. A més a més, cada ciutat programa el seu calendari electoral, i és independent, o sigui que diumenge no es vota a tot el país, només a Hadano.
Aquest són alguns dels candidats que es presenten:

Murakami Masami Shi, sembla que pensi -"Umm! hi ha quelcom que olora malament..."

Kawaguchi Kaoru Shi, el noi del Bàsquet...

Tsuyiki Junzou Shi, aquest pertany al Cercle de Belles Arts de Hadano, rosa i verd, molt bona elecció de colors, sí senyor! Que es noti que ets artista, home! Mira, si entra a l'ajuntament, aquest, almenys el conec, bon rotllet, no?

Aso Keiichi Shi, estil camisa Zaplanera PP, no el conect però em dona mal estruc...

Yoshimura Keiichi Shi, té, aquest es diu com el "peperu" d'abans, el paio de la Vespa groga es queixa de que l'Ajuntament es gasta el diners ( cent milions de iens ) en "collonades", té més raó que un sant...

Origuchi Ryuujirou Shi ( basu kaado no ojisan "l'home del passi de bus"), duu una gorra de revisor d'autobus, basa el seu programa en que vol que torni el passi de mil iens. Ara les companyies metropolitanes del Gran Tòquio han ajuntat tarifes i han creat una tarja multi pass anomenada Pasmo, que va molt bé, és de pre-pagament, pots comprar menjar, el diari, begudes a les màquines, no fas cues per comprar el bitllet de tren o metro , però a aquest home no li agrada.

Hirasawa Nobuko Shi, i un be negre! Aquesta és la Dolores Umbrigde, com hi ha món!

Takahashi Shi, si abans era la Dolores umbridge, aquest és el Kreacher...

Yokoyama Murasaky Shi, en català es diria Violeta, d'aquí el color del cartell, pertany a un partit religiós...jo pensava que era del partit Max Factor amb Rimmel...

Sekino Shi, segons ell, és especialista en fer ciutats, un altre Zaplana?