dimecres, de maig 28, 2008

País Freaky_8

Retorno a la sèrie País Freaky.
Darrerament s'ha parlat molt a Catalunya del fenomen "Freaky" o "Friki", fins hi tot un personatge Freaky ha representat Televisió Espanyola a Eurovisió, per a mi només ha estat una còpia vulgar del que Toni Soler va intentar fer fa anys amb el "Súper fort" de Josmar.
Però si us penseu que Catalunya és plena de freakys no en teniu ni idea, si hi ha un país freaky aquest és Japó, el "frikisme" ens envolta i és oficial, i la gràcia es que no es considera freaky!
Bé els casos que us mostraré a continuació són Freakys de la tele, dels considerats "owarai" o humoristes però hi ha casos de presentadors o periodistes que superen tota imaginació.

Rakuda to Kappa, el camell i la Kappa (un follet del folklore japonès), un duet cantant.


Katsuyama Shinji, àlies Moody, fa veure que és un crooner dels 50, improvisa cançons segons el tema que li han demanat, sempre amb la mateixa melodia pocasolta.


El més famós actualment és Kojima Yoshio, Opapi! Sempre va despullat i esplica facècies que després sentencia dient: "sonnanokankenai" (això no res a veure!), tot picant de peus a terra com fent anar una manxa. És tan popular que fins hi tot la meva petita l'imita.


Miyazawa Masayuki, més conegut per "sakanakun", o "en peix", sempre fa reportages relacionats amb la pesca i el peix, i sempre duu un barret en forma de "fugu", peix globus.


Razor Ramon Hard Gay, el seu nom real és Sumitani Masaki, i no és gai. Els seus moviments pèlvics el van fer el "owarai" més popular fa dos any, ara està una mica de baixa.

3 comentaris:

Carquinyol ha dit...

A Catalunya no tenim freakis, a molt estirar algun sona't de l'ala... i a Espanya, bé, a Espanya el que ells anomenen freakis no són més que vividors.

Anònim ha dit...

Jajajaja, boníssims! Aqui li falta la xispa...tot és més garrulo que freaki!

Petons catalans pels tres!

Laura

Anònim ha dit...

El problema és que ser un freak s'ha posat de moda, i es confon molt freak amb hortera.