dimecres, de març 11, 2009

Arqueologia "friki"


A la ciutat d'Osaka uns submarinistes que bussejaven pel riu cercant bombes sense explotar ( de la guerra, suposo ) han trobat la figura fibra de vidre del Coronel Sanders, el fundador de KFC, que holligans dels Tigers van llençar al riu ara fa 24 anys.
El Hanshin Tigers és l'equip de beisbol d'Osaka, l'any 1985 quan van guanyar la lliga central, els seus seguidors van celebrar-ho com només els seguidors dels Tigers fan.
Són una afició digne d'una ciutat molt perillosa, molt més que Tòquio, Osaka és la seu de la Yakuza i on pots trobar els pitjors "elements" del país.
Els Hanshin Tigers són una religió, un antic cap meu n'era, i va penjar la bandera enorme al despatx en un lloc situat al passadís cap als serveis, d'aquesta manera tothom havia de passar-hi per sota.
A Tòquio també hi ha un equip de beisbol molt fort, el Giants, molts, sobretot la gent d'Osaka comparen la rivalitat entre els Giants i els Tigers com la que hi ha entre el Barça i el Madrid, però no hi estic d'acord, els seguidors dels Giants no són tan eufòrics, o exagerats com diu Aya.
Els seguidors del Tigers ens comporten com els supporters anglesos, i celebren les victòries enfilant-se als fanals de la ciutat que donen al riu i s'hi llencen, creieu-me, si no han trobat la figura del Coronel fins ara, imagineu com en deu estar de bruta aquesta aigua.
Bé doncs, en una d'aquelles victòries quelcom més va anar a "petar" al riu, ves que un dia no es topin amb alguna d'aquestes bombes perdudes, i facin un pet.

1 comentari:

Carquinyol ha dit...

I després aquí ens venen als japonesos com persones de calma i serenitat... ;)