dijous, de novembre 04, 2010

Una Senyera a la cort del rei Artús

L'altre dia m'estava mirant la sèrie "Merlin" de la BBC, una producció d'aquelles que et recorden el cartró pedra de les peŀlícules de Hollywood sobre l'Anglaterra medieval. On el rigor històric és equivalent a la fidelitat amb la història original, o sigui, nul.
Potser m'he fet gran però ja no em fa gràcia veure un Artús, figura que darrerament es situa a l'època en que l'Imperi Romà va abandonar Britània, vestit del segle XIV en un castell francès del XVI.
O un Merlí jove a qui li llencen tomàquets!...

...Quan estava a punt de deixar-ho córrer i tornar a entreteniments més interessants, vaig veure això; l'escut del Casal de Barcelona dins l'armeria de Camelot! Només per això va pagar la pena veure aquell episodi. Qui sap, potser hi ha un català a l'equip d'atrezzo de la BBC.

2 comentaris:

Claire ha dit...

Que bo! Quina gràcia!
La veritat és que no he vist aquesta sèrie de "Merlin" de la BBC, però aquest detall és molt curiós! T'hi vas fixar molt per veure-ho o realment es veia prou bé?

tobuushi ha dit...

Com pots veure per la captura de vídeo, es veu prou bé, però a més l'actor que fa de Merlí hi passa per davant mentre cerca l'escut d'un altre cavaller.