dijous, de juny 07, 2012

Eleccions a reina d'AKB48

Anit es va celebrar l'elecció anual de la reina de les AKB48, el grup d'"idols" més popular del Japó, tant que les eleccions es van poder seguir en directe des dels canals de televisió i d'Internet arreu del país i aquest matí la premsa ens oferia el resultat en portada.

Com era d'esperar, i després de la marxa anunciada de l'actual reina, Maeda Atsuko, la guanyadora havia de ser Ōshima Yuko.

A l'esquerra, Maeda Atsuko, vestida de daurat entrega un ram de roses a la guanyadora. A la dreta Ōjima Yuko acceptant els honors en el seu discurts d'agraiment.
Les votacions es podien fer per telefon mobil o per interent, be ara es el mateix, al canal de Google+ del grup, els resultants son impressionants i ja us puc dir que si es tractes d'un partit politic tindrien repesentacio al nostre Parlament.

Aquests han estat els resultats de les 10 primeres, prement aquet enllac, AKB48 SENKYO podeu veure els altres resultats i el videos de les candidates:

Seguidament us deixo amb alguns dels discursos d'agraïment:





3 comentaris:

Unknown ha dit...

Tot el concepte de fer unes eleccions per escollir la número u d’un grup de música em sembla força marciano... Però almenys ara m’ha servit per aprendre’m el nom i la cara d’almenys una de les integrants. Així, quan les meves nenes em preguntin quina és la meva AKB48 sabré què contestar :P

tobuushi ha dit...

Elisabeth.
Jo ho trobo una bona estègia de màrqueting, la setmana passada els mitjans se la van passar parlant de les eleccions i els va sortir gràtis. A més està bé la idea de que cada noia tingui els seus seguidors amb qui es comunica via mail, Google+ i blog.
Vosaltres, però, a Nagoya teniu les SKE48 no les AKB, no?

Claire ha dit...

Ostres, jo que coneixia a la Maeda Atsuko i ara marxa... M'hauré d'aprendre alguna més... o no... jejejeje
Jo ho trobo també molt bona estratègia, la veritat.