dilluns, de juliol 02, 2012

Delírium trèmens espanyol 2

Anit uns catalans ( amb poca autoestima nacional ), amb alguns espanyols, van guanyar un altre títol per adornar les vitrines de l'amo i senyor, d'aquell amo que els impedeix jugar representant la seva nació.
Aquests catalans que van tornar a guanyar per compte d'altri van tenir la pensada d'exhibir la seva catalanitat, però van cometre l'error de pensar que serien reconeguts com herois, quan en realitat només són esclaus, esclaus al servei de l'amo i la feina la fan perquè es la seva obligació.
La selecció escpanyola va sempre associada del nacionalisme més ranci espanyol, i com a conseqüència, el feixisme, aquesta és la imatge dels espanyols a Catalunya.

Per això algunes criatures com la de les piulades a continuació comentaven el que comentaven, "puta bandera catalana....QUE ASCO DAN!" "...noestoy en cotra de los catalanes, solo los independentistas de mierda!" o sigui que la criatureta només odia a 4 milions de persones.

A casa en deien que no s'havia de fer cas de mitjos dies havent-hi dies sencers, és clar que l'adolescent que ha pilat això, és una cagamandurries que no ha eixit del niu, que no sap el què diu, ni té maduresa mental. Ara bé la cosa es complica, quan qui piula bejenades té un càrrec públic en un estament oficial.

Posem per exemple, l'Ajuntament de Badalona:

"Que arda Barcelona, y le hierva la sangre al alcalde!" Molt bé, et felicito fill ( com deia aquell ), ara ja no es tracta d'una mitja cerilla madrilenya sinó de la gerent de l'Àmbit de Govern de l'Ajuntament de Badalona. Ara sí que es tracta d'una persona amb responsavilitat pública que insulta l'alcade de la capital del país on viu. Demanarà l'alcade Trias una disculpa? Ho farà l'alcade de Badalona ( que segur que pensa com ella ) ? Només us puc dir que al Japó, aquesta noia ja faria hores que seria al carrer. No sense abans haver sortit per la televisió, amb el batlle al costat demamant disculpes públiques.
I això per un partit de futbol, que passarà el dia que hi hagi el referèndum d'autodeterminció, algú creu que podem viure en pau amb aquesta gent?
I perquè no ens oblidem s'han cremat 50.000 hectàries de país a València, algú se'n fa ressó?

6 comentaris:

Kojirō Naruse ha dit...

El còctel explosiu del nacionalisme espanyol quan es barreja amb el futbol de la selecció espanyola.

Malauradament, aquest marrec continuarà estant al seu càrrec impunement i vivint a Catalunya lliurement, mentre predica l'odi cap a la terra on resideix.

Afortunadament, Isaac, aquesta gentola ja és minoria... sorollosa, això sí :)

Carquinyol ha dit...

Que bufones que són, amb aquest regust caspós del NODO més mesetari. Què trist poder estar orgullós del teu país només pel futbol...

Marta ha dit...

Quina tristesa, quin país!! I els que ahir se sentien espanyols quan guanya el Barça diuen VISCA CATALUNYA!
Que estan bojos!!??? Així anem....

maria ha dit...

I aquests són els que governen...quina vergonya al·liena.

Claire ha dit...

Per flipar...
Millor no comento que m'exalto....

tobuushi ha dit...

Kojirō.
El nacionalisme espnayol és feixista i agresiu, encara que Aznar el maquillés.
Em sap greu Trias no es faci respectar, jo me la faria petar.

Carquinyol.
Abans ho estaven pels toros, el flamenco i la paella.

Marta.
Això vol dir que s'apunten al carro guanyador. Quan siguem independents serà untranacionalistes catalans.
Fa temps vaig coneixer un ultra, super feixista, amb tatuatges i tot, no era gaire guapo i les noies no li feien cas, s'avorria i per això era fatxa, jo li vaig fer cas i va canviar, fa poc vaig saber que s'havia casar amb una noia marroquina!

maria.
A Badalona tenen una "creu"...

Claire.
Fan ràbia oi?