dijous, de juliol 19, 2012

Tobuushi amb l'Hoquei Català

Fa unes setmanes un xicot molt trempat que es diu Oriol, em va demanar poder utilitzar una iŀlustració meva per decorar les samarretes d'unes estades de Hoquei a Sentmenat.
Haig de dir que em va sorprendre gratament que algú em demanés permís per emprar un treball meu penjat a la xarxa en un món on els drets d'autor i el respecte són paper mullat.
Així doncs el primer que puc dir de l'Oriol és que és una persona honesta.

Amb aquestes credencials i tractant-se de la promoció d'un esport con l'hoquei patins, on el nostre país és líder mundial, no vaig dubtat gens en cedir la iŀlustració per fer les samarretes.
Tots tenim al cap els tripijocs que ha hagut de fer la Federació Catalana d'Hoquei per superar els esculls que li posa la Federació Espanyola. I els venen a la memòria episodis com els de Reno.
L'hoquei és un esport molt arrelat al nostre país, de petit jo anava a veure els partits del Sant Josep a Badalona, tot i que el bàsquet era l'esport rei a la meva ciutat, l'hoquei gaudia de molt prestigi entre la canalla.

L'Oriol és un dels responsables que des de fa 5 anys que organitzen aquestes estades d'estiu a Sentmenat, i poden participar tots els nens i nenes que ho desitgin, tenen gent de Barcelona, Sant Cugat, Santa Perpètua de Mogoda, Caldes de Montbui, Bigues i Riells, Palau de Plegamans, etc.

Les estades són de 9h a 13h, tot i que tenen horari d'acollida de 8.30h a 14h. El dia a dia consta d'una part de entrenament d'hoquei d'aproximadament una hora i tres quarts o dos hores, després hi ha mitja hora per esmorzar i de lleure, i la resta de l'estona fam altres activitats lúdiques o futbol o algun concurs. Van un cop a la setmana a la piscina municipal.
Es divideixen el dia en dos torns (petits i grans) i mentre uns entrenen els altres fan les activitats lúdiques i a la inversa. L'edat dels nens i nenes és entre els 4 anys i els 12, i tenen una mitja de uns 30 nens per setmana. El rècord aquest any ha sigut de 39 nens en una setmana.

El grup de responsables són 4 o 5 monitors ( entre els 20 anys ) depenent de la quantitat de nens, i entre ells ens trobem tres jugadors de Primera Divisió i inclús un que és campió del món sub-20, entre d'altres.
Al final de la setmana regalen un stick i altres regals per aquells que més treballen i que millor es porten.
A veure si al final sortiran molts nous "Santi Carda" (^_^)

8 comentaris:

Assumpta ha dit...

Què guapíssims que estan tots amb aquestes samarretes tan xules!! ;-)
El dibuix és simpatiquíssim i el resultat final queda molt bé!! ;-)

Des de Reus (terra d'hoquei!!) aplaudiments i ànim!! ;-))

Oriol ha dit...

Moltes gràcies!! Tot un detall!!

Anònim ha dit...

Esperem que surti un bon planter de nous jugadors.

tobuushi ha dit...

Assumpta.
Fan una bona colla, oi?

Oriol.
Un plaer!

Anònim.
Tant de bo!

Joel ha dit...

Molt Bona! Visca l'hoquei sobre patins! Aquí un altre jugador de hoquei que ja fa 18 anys que patina.

Claire ha dit...

Molt bona feina!! Han quedat unes samarretes molt molt xules!
Jo no he jugat mai a l'hoquei, però me n'alegro molt que el puguin practicar en aquestes estades!

HOQUEI MATINS ha dit...

Molt bones tobuushi! Ja hi tornem a ser aquí amb noves samarretes! Quan les tingui et passo foto.

Salut!

tobuushi ha dit...

Genial! Que tingueu molta sort enguany també.