dilluns, de juliol 31, 2006

Viatge a Itaca

He titulat aquesta entrada "viatge a Itaca", per què com diu la cançó el viatge serà llarg, però profitós, anit vam fer una escala del viatge que va resultar ser una experiència inoblidable.

Fa dies us vaig parlar d'en Masao Yahagi, el nostre arquitecte, si tot va bé.
Ahir ens vam tornar a reunir amb ell, va ser una més de les trobades per decidir si ens "agradem", si les seves idees i el nostre projecte coincideixen.
La reunió la vam fer en una casa que va construir l'any passat, els propietaris de la casa, una parella de la meva edat, van resultar ser unes persones molt acollidores i agradables.
Ell és director d'art i ella dissenyadora gràfica free-lance, després d'ensenyar-nos la casa ens van convidar a una barbacoa a la que es van afegir, dues parelles més, també clients d'en Masao. Durant la vetllada ens vam conèixer millor, la companyia va ser molt agradable,i el menjar deliciós. És esperançador veure com aquest professional inter-actua amb els seus clients els fa inter-actuar entre ells, organitzant trobades com la d'anit amb l'objectiu poder projectar la casa on haurem de viure. Els clients esdevenen amics. Una bona oportunitat de fer noves coneixences amb gent que comparteix dels mateixes inquietuds.
La gran sorpresa de la vetllada va ser que un dels clients va resultar ser una il·lustradora, els treballs de la qual admiro profundament, els seus dissenys il·luminen els avorrits vagons del metro de Tòquio, un regal per una vetllada perfecte.

Els nostres hostes mantenen un blog, malgrat estar íntegrament escrit en japonès inclou moltíssimes imatges (ella és una fotògrafa compulsiva), que il·lustren la seva manera de viure. He afegit l'adreça a vincles personals, ja que espero de tot cor poder tornar a gaudir de la seva companyia.
Més endavant afegiré imatges de la festa, per ara un penjo fotos de la casa, una meravella!