dimecres, d’agost 02, 2006

Nous enllaços ( l'anell badaloní )


Seguint l'exemple del meu company Carquinyol del Badiu dels Micacos m'he apuntat a la seva "campanya" per aconseguir un "anell badaloní" que enllaci els nostres blogs amb altres de badalonins viuen lluny, o prop, segons en miri.

Són 5 mesos
Presentació dels autors:
"Aquest bloc resumeix el viatge pel continent americà que vam començar un 20 de juliol a Chicago i que, 4 mesos i una setmana després, ens va deixar a Buenos Aires, Argentina. Entremig --i, naturalment, deixant-nos alguna coseta--, Wisconsin, Indiana, Nevada, Arizona, Califòrnia; Mèxic DF, Oaxaca, Chiapas, Yucatán; Tikal i Antigua a Guatemala; el volcà Arenal i el Carib a Costa Rica; Bocas del Toro a Panamà; i Iguazú, Salta, Mendoza, Bariloche, Puerto Madryn, El Calafate i, per últim, i suposem que ben simbòlicament, Ushuaia, la ciutat més austral del món, a tocar de l'Antàrtida, a Argentina. "

Uncertainy Principle
Blog d'un badaloní que viatja a Califòrnia per estudiar anglès. El seu web associat, "de viatge" l'il.lustra amb fotografies molt boniques.

1 comentari:

Anònim ha dit...

A mi la veritat és que no deixa de soprendre'm això de trobar badalonins per tot arreu... i tan de bo que encara trobem més !!