divendres, de juny 03, 2011

Festa de l'Art a les galeries

La meva amiga Yolanda Martín ha fet la iŀlustració del cartell que anuncia la Festa de l'Art a les galeries, a la Galeria Maragall.
Enguany la Festa de l'Art està dedicada al Japó per solidaritat amb les víctimes de l'onze de març, sota el llema Joc també sóc japonès. Per això l'esdeveniment de la Galeria Maragall serà una lectura de "Haiku", els Haiku són poemes minimalistes japonesos.
Si voleu gaudir d'una nova estona envoltats d'obres d'art no dubteu a visitar la galeria demà dissabte 4 de juny. La lectura començarà a les 17h i s'aniran llegint fins les 19:30h.



3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Hi ha molts blogaires catalans que els agraden els haikus i en fan :-)

Alguns són absolutament respectuosos amb tot el que és (mètrica, contemplació de..., no posar-hi "sensacions personals"... crec que és així, més o menys... jo tampoc hi entenc molt hehe) i altres es basen tan sols en la mètrica, però treuen també una mena de pensaments molt macos... podríem dir que són petits poemes "inspirats" en el que és un haiku :-)

Esperem que aquesta festa de l'Art sigui tot un èxit!

yolanda martín ha dit...

Isaac moltes gràcies pel post!

Em vaig recordar molt de vosaltres en aquesta festa de l'art homenatge al Japó.
Les interpretacions dels 10 Haiku que vaig fer per la exposició les pots veure a la web, acabo de penjar-les: http://yolandamartin.weebly.com/haiku.html

Una abraçada ben forta pels 4

tobuushi ha dit...

Yolanda!
Tot un plaer poder parlar de l'obra d'una amiga amb tant de talent, ja saps que tant l'Aya com jo som fans teus, i ens va agradar molt la iniciativa solidària.
Les peces que vas crear són autèntiques delícies!

Una abraçada ben forta!