dilluns, d’agost 21, 2006

País Freaky

17 d'agost.
A la prefectura de Tokushima un professor temporal d'institut ha estat arrestat per filmar per sota dels "Yukata" kimonos d'estiu, a dues joves universitàries.

Shinji Kurimi de 43 anys és professor de l'institut Sera de la prefectura de Hiroshima, ha estat detingut per la policia de Tokushima per violar la llei local d'encalç sexual.
Kurimi ha admès les al·legacions duran l'interogatori. També ha confessat haver filmat roba interior femenina al Festival Yosakoi de Kochi des del 9 fins al 12 d'agost, i al Festival Awa de dansa de Tokushima del 12 al 15 del mateix mes.
Kurimi s'apropava a les joves estudiants de 18 anys vestides amb Yukata en els trens i usava una petita càmera dissimulada a la sabata, aprofitant que el vagó anava ple de la gent que es dirigia als festivals posava el peu sota el Yukata.
Un passatger es va adonar que Kurimi tenia la cama massa sota de la noia i li va demanar que abandonés el tren. La policia alertada per un altre passatger el va detenir en arribar a l'estació. En un principi va intentar escapolir-se però el desplegament de la policia va avortar la fugida.


La càmera de la sabata estava connectada a un petit aparell de DVD de duia a la motxilla. En el moment de la detenció estava en possessió de vàries filmacions de roba interior femenina.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat és que, treient la part de misèria humana del cas, sembla la típica escena d'algunes sèries d'animació.

Una pregunta, vaig llegir fa temps que al Japó havien posat uns vagons exclusius per a dones per a evitar casos de tocaments i d'assetjaments. És veritat això?

Salutacions des de la ciutat del Mono ;)

tobuushi ha dit...

Els vagons exclusius per a dones els tenen la majoria de companyies de tren, sobretot les que van a grans ciutats, on, a les hores punta es concentren molt passatgers.
A la meva línia, Odakyu, és sempre el vagó de cua, i l'exclusivitat va des de les 7 fins a les 9:30 del matí.
De tornada no cal, ja que ja gent torna a casa de manera més escalonada. Hi ha una foto en un post que vaig publicar el 20 de maig, que es titula Ladies Only, i que parla de les condicions de la dona treballadora al Japó.

Anònim ha dit...

Interessant, a mi també m'ha deixat bocabadat lo del Mickey !!