dimarts, d’octubre 28, 2008

El Lincoln del President

De la polèmica sorgida sobre el cotxe oficial del, no ho oblidem, Molt Honorable President del Parlament de Catalunya, voldria expressar la meva opinió.
1er, és una polèmica sorgida d'un diari de Madrid, o sigui, propaganda anticatalana.
2on, el President del Parlament és la segona autoritat del Principat, després del President de la Generalitat.
Pel que a mi respecte, ambdós haurien d'anar en Rolls Roice, ja que ja no es fabriquen Hispano-Suiza, tant l'un com l'altre representen el nostre país i les nostres institucions.
Ens semblaria bé que el nostre president, en visita oficial en un país estranger s'hostatgés en un hotel barat, a mi no, per a mi, el meu president hauria de rebre honors de cap d'Estat i hostatjar-se a la Suite Presidencial de l'hotel més bo de la ciutat.

Per què ens queixem tant si el president del Parlament es gasta 100.000 euros en un cotxe, que es nostre ( patrimoni de la Generalitat ), i no fem el mateix soroll quan Madrid ens roba cents de milions d'euros cada any?

Recentment, els "espanyols" residents al Japó hem estat convidats a la recepció dels Reis d'Espanya, en visita oficial. Un "encuentro con la comunidad española en Japón", diuen. La recepció no tindrà lloc a l'Hotel Okura, igual que la dels Prínceps d'Astúries, o el Barça, sinó a l'Hotel Imperial, on es casen els Emperadors del Japó.
Què? Qui posara el crit al cel per que els Reis d'Espanya surtin a passejar-se per Àsia, amb tota la camarilla que els envolta, hostatjant-se en els millors hotels de la ciutat i pagant festes per centenars de persones, o és que a Espanya no hi ha crisi?

No ara resulta que el president del meu parlament no pot tenir tele al cotxe, ni una safata per treballar de camí a la feina, o llegir el diari o fer el que li plagui, equipaments que jo, que sóc un pelacanyes, si que tinc al meu Toyota. On ses vist home!

Per cert, quan el President Tarradellas va fer la seva entrada a Barcelona el 23 d'octubre de 1977 anava en un Lincoln Continental, que li va aconseguir el cineasta Pere Portabella gràcies a un amic, l'any 1977 el President de la Generalitat no tenia un cotxe oficial suficientment digne pel carreg de representava, una de les institucions democràtiques més antigues d'Europa.
És que no ens n'adonem que la simbologia i la litúrgia de les nostres institucions va ser el primer que va intentar abolir Felip V.
Com va dir fa poc un altre President, se'n pixen a sobre i ens fan creure que plou...

Un Nissan President, el cotxe oficial de la majoria de presidents d'empresa al Japó


L'Audi A8

Un model semblant al que va portar al President Tarradellas, un Lincoln Continental, el mateix que feien servir els presidents d'EEUU.

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Aquí tot el problema és que el president no és socialista, i a aquests ara els hi convé llançar merda als republicans. Tot és política de baixa estrofa, la única que saben fer en aquest Estat que ens ha tocat patir.

Anònim ha dit...

el que està clar es que van a per ell, sino l'ABC a que l'hi ve aixó?

http://www.abc.es/hemeroteca/historico-04-11-2008/abc/Opinion/sin-reposapies_911004226095.html

Salutacions