divendres, d’octubre 07, 2011

Prohibit prohibir...

Avui passejant per la platja del poble he vist aquest senyal, m'ha semblat entre divertit i "gore"(la vinyeta dels vidres trencants és una mica forta ), no cal traducció, oi?
Per cert veieu les deixalles del darrer tifó? Canyes, troncs i fustes escombrades per la marea d'amunt la sorra negre de la platja.
Bon cap de setmana!

7 comentaris:

Assumpta ha dit...

Bé, totes aquestes coses està bé prohibir-les... tirar deixalles, sobre tot vidres (pobre peu!! aisss), vigilar que ningú tiri petards a la vora del foc (un dia, buscant unes imatges a Google, em van aparèixer unes d'amputacions de dits per petards que... ufff) Ara bé el que m'ha estranyat és la del gos. Si jo pensava que aquí al Japó la gent era molt neta i que no se'n trobaven de caques (aquí és fastigós)

Ah!! I,cert, i tant que es veuen les senyals del pas del tifó! A veure si ara teniu una bona temporada de calma :-)

tobuushi ha dit...

Assumpta.
I tant que tens raó, tot el que hi ha prohibit està bé prohibir-ho, el cartell del gos no és només per les caques, però adverteix que no pots deixar els animals lliures. Al Japó normalment no es veuen caques de gos pel terra, de fet hi molt pocs gossos per carrer, i la majoria són petits i alguns van amb bolquers. Però al pàrquing de davant de casa s'hi fa caca un i sempre hem de vigilar, no sabem qui pot ser.
La temporada de tifons ja s'acabat, de moment fins l'any vinent, ara comença la tardor una de les estacions més boniques per visitar el Japó.

Assumpta ha dit...

Gossos amb bolquers??? Impressionant!!... M'agradaria aquesta moda aquí!! ;-)

Vaig a buscar fotos al Google, a veure si en trobo hehehe

Assumpta ha dit...

Ah... visitar Japó... ja m'agradaria, ja... però fa cinc anys que la paraula "vacances" va fugir del meu vocabulari... què hi farem! (bé, jo faig una travessa cada setmana, res de "múltiples" ni res d'això) però res... :-)

Assumpta ha dit...

Uaaaaau!!

Quina idea tan bona!! En faré un post :-))

tobuushi ha dit...

Assumpta.
Hi ha un episodi molt divertit del Shin-chan on la Misae, entra en una botiga de robeta de gos pensant-se que era de nadó, per la Himawari.

Claire ha dit...

Els senyals que hi ha al Japó són una passada. Sempre em criden l'atenció, amb tants dibuixets i tal. Ja els podrien fer així aquí també! Potser així algú se'ls miraria i llegiria, no? jejeje