dissabte, d’octubre 15, 2011

I en van 71...

71 anys d'un assassinat polític, el de l'únic president elegit democràticament mort durant la Segona Guerra Mundial, després de tants anys aquest crim continua sense resposta a l'estat espanyol, quan altres estats, com l'alemany ja fa temps que van demanar perdó i fins i tot indemnitzar la seva vídua.
Però res no podem esperar d'un país on cantants d'extrema esquerra són detinguts i qüestionats davant la fiscalia de Madrid i altres, feixistes poden actuar impunement a la capital del Principat. Els uns, els hereus dels assassins prohibeixen botifarrades populars en contra de genocidis, i ens volen donar lliçons de democràcia, quan són ells els qui ens la van negar durant tants anys. Poden lluir sense vergonya símbols nazis, i fer apologia de l'odi, negant les víctimes de les seves atrocitats.
71 anys més tard hem de sentir vergonya pel poc que hem avançat en el camí per la dignitat perduda. Tant de bo un dia aixequem el cap i comencem a caminar lliures i sobirans, aquell dia haurem fet el millor homenatge als nostres màrtirs.

1 comentari:

maria ha dit...

Tants anys i encara aguantant tantes vergonyes.Això no passaria en un estat normal.