divendres, de febrer 17, 2012

Tòquio 2020

"Japó té una llarga i distingida història com a part de la comunitat esportiva mundial. Els nostres atletes van competir en els Jocs Olímpics fa exactament 100 anys, el 1912.
Estem orgullosos d'haver estat la seu dels Jocs de Tòquio el 1964, que demostrà el poder de l'esport com a catalitzador pel canvi intern i com a agent internacional per a l'amistat i l'entesa.
Ara, volem renovar l'èxit. Volem utilitzar els Jocs del 2020 com un catalitzador per al desenvolupament i el progrés al país, i un instrument per portar al món més a prop nostre.
Aquesta aposta ha adquirit una importància addicional, a causa del terratrèmol de 2011 la tragèdia del tsunami. Tenim la responsabilitat d'inspirar i unir a tota la població darrere d'un objectiu comú - i una visió per al futur.
Tòquio 2020 veurà i un altre desenvolupament esportiu nou i les àrees urbanes més grans i més espectaculars i del món. I les amistats globals renovades pels jocs de l'excel · lència i la veritable emoció. Junts, amb les noves generacions." Text oficial de la presentació de la candidatura Tokyo2020.
La marca ( logotipus ) de la candidatura repesenta una rotllana de flors de cirerer, com a símbol d'unió i diversitat.
Des del blog dono suport a la candidatura de Tòquio 2020, ho tenim difícil però els fariem molt bé, perquè som una societat que estima l'esport, el civisme i la pau.

2 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Jo m'hi adhereixo !

maria ha dit...

Jo també m'hi adhereixo. Això sí que és un logo!