dimarts, de febrer 14, 2012

Un Sant Valentí fet a mà

Ja us he anat parlant de la celebració de Sant Valentí al Japó, aquesta és una festa importada dels EUA però que ha arrelat molt bé al país. I, com sempre, els japonesos l'han adaptat a la seva manera de ser.
Entrades anterions sobre Sant Valentí.
Feliç dia de la xocolata.
Cervesa de xocolata.
Sant Valentí 2007.
Es tracta de que les nenes, noies, dones i àvies regalin xocolata als seus amics, estimats, caps o companys.
L'empresa de xocolates Morozoff va tenir la idea ara fa molts anys, i va ser una bona pensada, ja que durant el mes de febrer tot gira al voltant de la xocolata.
Com els anuncis del fabricant d'automobils Daihatsu que es tot un joc de mots divertit sobre un cérvol ( shika en japonès ) que ven cotxes petits i quadrats ( shikaku ) que gasten poquet ( "chokko" ).

 El Daihatsu Conte de color xocolata, especial de Sant Valentí.

 El personatge fa amb la mà el gest "Chokko, chokko" 

 "Amen a provar! Fira de la mida ecològica"

El millor del Sant Valentí japonès és rebre xocolata feta a mà per la Shikibu, acompanyada d'un dibuix molt bonic d'un cor ben gran! Ahir les noies de la casa es van passar la tarda a la cuina fent pastissos de xocolata i bombons per regalar als amiguets d'escola i és clar al papa.

3 comentaris:

Assumpta ha dit...

Ai, aquest papa, que li haurem de posar un pitet moooooooolt graaaaaaan per menjar el xocolata que li han preparat les seves noies!! ;-)))

Marta ha dit...

Aix! Que guapes, nosaltres no celebrem el St. Valenti, celebrem més el St. Jordi, però si la meva filla m'hagués portat un pastiset de xocolata.... ho celebraría, jejejeejejejeje

Claire ha dit...

M'encanta com celebren Sant Valentí al Japó! És una passada tot el tema de la xocolata per regalar.
El cotxe, genial! És del meu estil, molt Nissan Cube! Així quadradets són una passada!