diumenge, de juliol 23, 2006

La show room de Shibuya


Avui malgrat ser diumenge he anat a treballar, el motiu l'opertura al públic de la show room de "Paper Concierge" de Myprint, l'empresa on treballo, dedicada al disseny i distribució de invitacions de boda, un negoci que en aquest país mou cents de milions de yens.
De totes maneres ha estat una opertura una mica galdosa, bàsicament per agafar rodatge, la de veritat serà el 23 de setembre.



Tanmateix uns "penjo" unes imatges per si mai heu vist, alguna cosa així, normalment els proveedors omplen la botiga de flors, però com ja us he dit avui només era l'aperitiu. Els dissenys les invitacions de dins de la vitrina són meus, segur que no guanyaré cap A&D Awards,...



L'interiorisme és de la Naitoh-san, la noia dels cabells llargs i vermellosos, el noi amb barbeta es Fukuyama-san el meu cap i la noieta de blanc la Kimura-chan, acabadeta de sortir del cole.

2 comentaris:

L'escrivà En Teobald ha dit...

Què guapo que vas amb aquest vestit negre i aquesta corbata blanca...

Anònim ha dit...

Jo no et veig molt be ja que m'he fet mal al ull i ara es quan començo a veure-hi una mica, per estrany que sembli m’ha atacat una fulla de pomer.(una ferida a la cornea) Això em passa per robar pomes i a sobre era verda.
Per llegir el teu bloc he tingut de copiar-ho tot al Word i ampliar la lletra, si no no hi ha manera.
Realment si la vista no m’enganya estas molt maco.
T’estimo
Teta