dimecres, de setembre 13, 2006

Adéu Rin

El diumenge 10 de setembre, la famosa dibuixant Rin Inumaru s'ha suïcidat llançant-se al buit des d'un edifici de 14 plantes a Tòquio, després de deixar notes de suïcidi a la seva mare.
Inumaru de 48 anys ha caigut d'amunt de la teulada de l'edifici del costat. Degut a la caiguda a patit traumatismes molt greus que li han causat la mort poc després.
Segons la policia, les notes de suïcidi semblen explicar que Inumaru tenia problemes amb el seu treball.
La dibuixant es va suïcidar saltant des del seu propi edifici, i un veí del 8è pis, alertat pel soroll de la caiguda, va poder alertar als serveis d'emergència.

Rin Inumaru era la creadora de l'exitosa sèrie d'animació "Ojarumaru", que actualment emet la cadena publica NHK. Entre els èxit d'Inumaru també cal comptar diferents assajos i novel.les.


Ojarumaru és el protagonista d'una divertida sèrie d'animació "El príncipe Mackaroo" en castellà.

En el període Heian, fa uns 1.000 anys, una noble família els Ojarumaru viuen còmodament plens d'honor i privilegis. El fill, el Príncep, s'avorreix molt fins que troba un bastó màgic que ha estat robat a Enma, rei dels dimonis.
Ojarumaru, es transporta al futur, el nostre present, on es fa amic d'un nen anomenat Kazuma, aquest el convida a viure a casa seva. Ojarumaru farà molts amics i tindrà moltes aventures. Mentrestant els tres dimonis que havien robat el bastó del poder, Akane, Kisuke i Aobee, intentaran recuperar-lo.

Sempre és llàstima que algú estigui tant desesperat com per llevar-se la vida, encara molt pitjor si la vida d'aquesta persona és present en la vida de moltes altres. Les aventures dels seus personatges han entretingut milions de nens i no tant nens arreu del món. Segur que més d'un plorarà la seva pèrdua.