divendres, d’octubre 27, 2006

Quo Vadis? Catalunya Ràdio_2

Vinc indignat, durant tot el camí que va des de casa meva a la feia. Al tren he escoltat per darrera vegada el matí de Catalunya Ràdio.
Confirmant les meves sospites d'ahir, el tingut l'oportunitat d'escoltar la suau entrevista que el sr. Bassas li ha fet al candidat del PSOE, José Montilla. Una en trevista avorrida, previsible i totalment sectària a favor de l'entrevistat. El sr. Montilla ha tingut oportunitat de parlar de polítiques socials, i econòmiques, d'explicar el seu programa electoral i les seves propostes, no ha estat qüestionat en cap moment per un còmplice Antoni Bassas.
Al contrari que el Sr. Carod Rovira que va haver de defençar-se dels atacs continus, plens de prejudicis i suposicions preconcebudes de l'entrevistador.

Per acabar-ho d'adobar avui el Podcast d'i-Tunes sí que especificava concretament el títol de l'entrevista, en comptes del "destacat del dia" d'ahir.

Adéu sr. Bassas, la traïdoria fa més mal venint de qui ve. Adéu Catalunya Ràdio, ja mai més Ràdio Nacional de Catalunya.

Em sento dolgut, dolgut i orfe, tinc ganes de plorar, de cridar, estic molt, molt enrabiat!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Montilla... una entrevista avorrida per a un candidat avorrit.

Mas... una entrevista prepotent per a un candidat prepotent.

Carod... una entrevista hostil per a un candidat que incomoda a tots els altres.

Quan hi ha mitjans de comunicació que volen a la primera M o a la segona, però que coincideixen que al Carod ni aigua, senyal que aquest representa el que volem els demés. Es pot estar més o menys d'acord, però el que es nota és que triar a una M és garantia de que tot continuarà com fins ara.

Per això els que tenen els diners (que són es que manejen els mitjans) estan tan contents amb aquests pseudocandidats marionetes.

tobuushi ha dit...

Sí, però m'esterava això de l'antoni Bassas ni d'en Capdevila, els feia més de la ceba.
Aquests de l'APM sempre utilitzen referents espanyols, a mi m'agradaven més quan fa uns anys tenien una secció al programa que es deia "Veïns".

Anònim ha dit...

Uffff!!!!!!!, no t’enfadis, no val la pena, aquesta campanya electoral esta plena de incidències, i el mes important es la gran manipulació de l’estat central.
A TV3, han rebut instruccions de quan, com, quin, i que tenen de dir i fer sobre els espais gratuïts, per això els treballadors dels informatius, cada dia fan una crida de queixa, i no posen rètols a les noticies, ni els noms dels presentadors, per tant crec que a la Radio deu haver passa, el mateix.
Fins i tot han suspès totes les manifestacions, que hi havia programades, i las raons que donen son sempre la mateixa “Son Inconstitucionals” per que estem en campanya electoral i podria ser que aquestes protestes amaguin un cert favor a un o altre partit polític, es a dir que fins desprès del 1 de novembre, a Catalunya, no hi ha dret a reclama, públicament, res de res, ni tan sols el fet de reclamar als països desenvolupats que participin en la integració per el desenvolupament dels països pobres.
Es a dir tenen por de perdre el que tenen, per que les seves butxaques no son del tot plenes.
La Consellera