dijous, de setembre 02, 2010

Gràcies, però no gràcies!


Ahir es va celebrar una recepció a l'ambaixada espanyola, segons TVE, Zapatero es reunia amb la "colònia" espanyola a Tòquio, "colònia"? Segons la meva invitació es reunia amb la colectividad.

De totes maneres es van equivocar perquè jo no sóc espanyol ni formo part de cap "colectividad", bé si a Barcelona era membre del col·lectiu d'atistes Mediaworks, amb seu al Raval.
Feina massa calor i massa mandra per anar a veure al bandarra del primer ministre del país veí, l'únic cap d'estat veí que m'interessa és en "Nicolau" i la seva doneta la Carla, si em conviden hi aniré.
Ahir em van trucar amics des de Catalunya demanant-me que hi anés per dir-li el nom del porc. Potser per això vaig preferir rebutjar la invitació, m'agrada viure al Japó i no voldria que m'expulsessin per busca bregues, i és que no sóc cap heroi, només un pare de família de s'estima el seu país, que no és, tot sigui dit, el mateix que el del senyor que va venir ahir.

4 comentaris:

Carquinyol ha dit...

Realment no entenc perquè hi has d'anar tu a dir-li el nom del porc a aquest senyor. Si féssim les coses com s'han de fer i allà on toca ja faria temps que no tindríem que aguantar les coses del cap de govern del país del costat.

tobuushi ha dit...

Tothom li té maina però al final el voten!

Joan ha dit...

¿La "colonia española"?
Aquests encara pensen com quan fa 200 anys...

Per cert, ¿com és que l'Emperador del Japó perd el temps amb mindundis com el ZP?, però si l'economia espanyola fot riure...

tobuushi ha dit...

És que l'Emperador es pensa encara que Gaudí, Miró, o Dalí eren espanyols. El va convidar perquè li expliqués com anàven les obres de la Sagrada Família. ;)